Alles over  

Berg-en-Dal

Zuid Afrika > Mpumalanga > Krugerpark-zuid > Berg-en-Dal >Berg en Dal is gelegen in het zuidwestelijke hoek van het Krugerpark, ongeveer 12 km van de Malelane Gate. Het is een van de nieuwste restcamps en is gebouwd op het terrein van een vroegere prehistorische nederzetting. Speciale zorg is besteed om de natuurlijke plantgroei in het restcamp te behouden. Het ligt in een heuvelachtig landschap waaraan het zijn naam te danken heeft en kijkt uit op de Matjuludam.
In het noorden en zuiden wordt Berg en Dal begrensd door droge rivierbeddingen. Er is een restaurant, cafetaria, zwembad, bezoekerscentrum waar onder andere natuurfilms vertoond worden, winkeltje, benzine station en wasautomaat. De accommodatie in Berg en Dal is iets groter en nieuwer dan in de andere restcamps. Buiten de normale ochtendwandelsafari, ochtendsafari en avondsafari is er ook een meerdaagse Bushmen Trail. Tijdens de Trail kunt u San(Bushmen) tekeningen bekijken, die herinneren aan de San die eens in dit gebied hebben gewoond en gejaagd (zie excursies). Berg en Dal heeft een dochterrestcamp, Malelane restcamp, ongeveer 9 km van Berg-en-Dal. Dit kleine restcamp beschikt slechter over accommodatie en geen verdere faciliteiten. U dient zich eerst te melden bij de receptie van Berg-en-Dal alvorens naar uw onderkomen in Malelane te kunnen gaan.

Voor verblijf vanaf 1 juni 2012 wordt elke boeking belast met 1% community levy. Dit geld wordt gebruikt om de levensomstandigheden in de dorpen en kralen in de omgeving van het park te verbeteren
Berg-en-Dal Restcamp

Soort: Restcamps & Campings
Beoordeling: onbekend

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!