Vluchten Zuid-AfrikaEr zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die naar Zuid-Afrika vliegen. De internationale luchthavens binnen Zuid-Afrika zijn Johannesburg en Kaapstad. Daarnaast worden ook Durban, Mpumalanga Airport en Port Elizabeth als internationale luchthavens gezien. In de praktijk worden deze luchthavens meestal via Johannesburg aangevlogen. Vanuit Europa heeft u veel keus om naar Zuid-Afrika te reizen. O.a. via onderstaande sites kunt u deze tickets boeken.
www.vliegtickets.nl Vliegtickets.nl verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Wij tonen niet alleen de standaard vliegtickets prijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines. 02. 120 x 60 www.vliegtickets.nl
www.vliegwinkel.nl Bij Vliegwinkel.nl profiteert u van de voordeligste vliegticket tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Bovendien kunt u aanvullende diensten boeken. Bijvoorbeeld een goede verzekering, luchthavenvervoer of uw parkeerplaats op Schiphol. vliegwinkel.nl
ATP ATP.nl is erop gericht om niet alleen de laagste tarieven aan te bieden maar tevens de laagste all-in prijzen van Nederland. Dat betekent o.a. dat u bij ons zeer lage reserveringskosten betaalt ATP vakanties
Vliegticketspecialist Vliegticketspecialist.nl is een simpele maar zeer gebruiksvriendelijke website, ideaal voor het zoeken & boeken van goedkope vliegtickets. U kunt vertrouwd boeken onder garantie van SGR, PATA, IATA en ASTA. Vliegticketspecialist
Cheap Tickets CheapTickets.nl is dé grootste website van Nederland voor het online boeken van alle vliegtickets, lastminutes, pakketreizen en huurauto's. CheapTickets.nl heeft de aanbiedingen van alle gerenomeerde Nederlandse touroperators in één overzicht - met een gebruiksvriendelijke boekingsmethode!

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Zuid-Afrika aanbieden.

Vliegen per KLM

Met KLM kunt u direct vanaf Amsterdam naar Johannesburg of Kaapstad reizen. Op de heenweg is dit een dagvlucht. Op de terugweg vliegt u 's nachts. Naar Johannesburg wordt het gehele jaar dagelijks gevlogen. Naar Kaapstad wordt in de maanden oktober - april ook dagelijks gevlogen; tijdens de andere maanden 5 x per week. De terugvluchten vertrekken rondom middernacht. Tijdens de Europese wintertijdmaanden vertrekt de Kaapstad-vlucht net na middernacht. Houdt u hier rekening mee bij het boeken. Voor bijvoorbeeld een terugvlucht op 20 januari moet u op de avond van de 19e inchecken.

South African Airways
De Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij South African Airways vliegt vanaf Amsterdam met een overstap in Londen, Frankfurt of München naar Zuid-Afrika. Via Londen wordt naar zowel Johannesburg als Kaapstad gevlogen. Via Frankfurt en Munchen gaan de toestellen naar Johannesburg. Het is verstandig om voldoende overstaptijd te plannen, variërend van 1,5 tot 2,5 uur. In Londen heeft u het voordeel dat de vlucht met British Midlands uit Amsterdam op terminal 1 aankomt. De toestellen van SAA vertrekken ook vanaf terminal 1. Naar Frankfurt vliegt u met Lufthansa waarna u wel een redelijke wandeling moet maken. Ook München wordt aangevlogen met Lufthansa. Omdat dit een klein vliegveld is, is de transfertijd kort. Met South African Airways is het mogelijk om dezelfde route vanaf Brussel te vliegen. Ook is het soms mogelijk de vluchten vanuit Düsseldorf te boeken.

Lufthansa
Lufthansa vliegt zowel op Johannesburg als Kaapstad. Johannesburg wordt dagelijks aangevlogen; de vluchten naar Kaapstad variëren naar gelang het seizoen. Alle vluchten gaan via Frankfurt.

Swiss Air
Swiss Air vliegt alleen naar Johannesburg met een overstap in Zurich.

Virgin Atlantic
De Engelse luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic vliegt via Heathrow het gehele jaar naar Johannesburg. Naar Kaapstad wordt gevlogen in het Zuid-Afrikaanse zomerseizoen (ons winterseizoen). Vanaf Amsterdam vliegt u met British Midlands naar Londen om vanaf terminal 1 over te stappen naar terminal 3 waar de toestellen van Virgin Atlantic zich bevinden. Houdt rekening met een overstaptijd van minimaal 2,5 uur.

British Airways
Met British Airways kunt u rechtstreekse vluchten boeken vanaf Londen Heathrow naar Kaapstad of Johannesburg.

LTU - Air Berlin

De Duitse charter LTU/Air Berlin vliegt tijdens bepaalde periodes in het jaar van München naar Kaapstad. Vanuit Nederland of een Duitse luchthaven kunt u naar München vliegen. De vluchten gaan 1 tot 2 x per week en zijn bijvoorbeeld te combineren met een retourvlucht vanuit Windhoek of Mauritius.

Daarnaast vliegen Emirates, Egypt Air en Turkish Airways naar Zuid-Afrika.

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Interessante links