Excursie

Elephant Sanctuary

Zuid Afrika > Mpumalanga > Panorama Route > Hazyview > Elephant SanctuaryOntmoet de olifanten Kasper & Kitso op het 600 hectare Hazyview Elephant Sanctuary. Voor bezoekers zijn er dagelijks meerdere mogelijkheden. In de vroege ochtend om 07.15 kunt u aanwezig zijn bij de ontmoeting tussen de verzorgers en de olifanten. Hiervoor moet u wel vooraf een boeking maken en om op tijd aanwezig zijn. Kosten bedragen 450 rand per volwassene en 245 rand per kind (4-14 jaar).
Vanaf 08.00 uur begint het Trunk-in programma dat meerdere keren per dag wordt gehouden en 1,5 uur duurt. Ervaren gidsen vertellen u over de olifanten, laten de gewoonten van deze dieren zien en laten u ervaren hoe het is een olifant te voederen. Vooraf bespreken is aan te raden. Kosten bedragen 395 rand per volwassene en 195 rand per kind (4-14 jaar).
Een ritje van 20 minuten op de rug van de olifant is ook mogelijk als uitbreiding van het Trunk-in programma. Kosten 695 rand per volwassene en 350 rand per kind. (8-14 jaar). Kinderen moeten minimaal 8 jaar oud zijn.
Tenslotte kunt u uw dag compleet maken en blijven voor een sundowner aan de dam terwijl de olifanten lekker rondlopen en eten. Kosten: 950 rand per volwassene en 695 per kind (8-14 jaar).

Vanaf Hazyview neemt u de R 536 richting Sabie. Na 5 kilomter ziet u de ingang van Casa Do Sol aan uw linkerhand. Rijdt hier in en volg de bordjes via de gravelweg.

Startplaats:Hazyview
Contactpersoon:Talita & Justin
Adres:R 536, Sabie Road
Plaats:Hazyview
Telefoon:+27 (0)13 737 6609
Mobiel:+27 (0)79 624 9436
E-mail adres:elephantmrkt@mweb.co.za
Website:www.elephantsactuary.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Voer een olifant, rijd een ritje op zijn rug en beleef hoe olifanten communiceren.