Accommodatie

Thaba Tsweni Lodge

Zuid Afrika > Mpumalanga > Panorama Route > Blyde River Canyon > Thaba Tsweni LodgeThaba Tsweni Lodge, met haar zelfcatering chalets, is gelegen in het Blyde River Canyon gebied van de Mpumalanga Drakensbergen - het gbied van de Panoramoute - en dichtbij het Krugerpark. De lodge wordt gerund door een familie en is ideaal gelegen om vele wereldbekende attracties in de omgeving te bezoeken. Er zijn hier 6 zelfcatering huisjes, maar op aanvraag kunnen de eigenaren ook een echt Zuid Afrikaans ontbijt of diner maken.
Ook erg handig is de tourservice van Thaba Tsweni. Zo worden volle dagtouren georganiseerd naar het Krugerpark, langs de Panoramaroute of als wandeltocht door de Blyde River Canyon.

Thaba Tsweni Lodge ligt gesitueerd in de Blyde River Canyon gebied van de Mpumalanga Drakensbergen. De lodge ligt ideaal gesitueerd om vele attracties, zoals de Drie Rondavels, Berlin Falls, God's Window, Pelgrims Rest en natuurlijk Krugerpark te bezoeken. Op 10 kilometer ligt Graskop en Sabie ligt op 30 kilometer afstand.

GPS Coordinaten: S-24.852845335 E30.845317840

Algemene faciliteiten en service van Thaba Tsweni Lodge:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Restaurant op 5 minuten rijden
 • Wasservice
 • Vliegveldtransfers
 • Credit cards worden geaccepteerd


Thaba Tsweni biedt veel mogelijkheden om actief de omgeving te ontdekken. Zo kunt u mountainbikes huren voor 360 rand per uur of een volle dag met gids door de Blyde River Canyon lopen. Deze tocht kost 650 rand per persoon.
Een dagtour naar Krugerpark kunt boeken voor 850 rand per persoon en de volle dagtour langs de Panoramaroute voor 750 rand persoon.

Er zijn bij Thaba Tsweni 6 zelfcatering huisjes. De chalets hebben ruimte voor twee, vier of zes personen en liggen alle in de rustgevende omgeving van de Berlin Falls. Elke chalet heeft een eigen veranda met braai mogelijkheden, een ensuite badkamer en wordt elke dag schoongemaakt. Daarnaast zijn de chalets uitgerust met een tv, een ventilator en een open haard.

Verzorging
De verzorging is op basis van zelfcatering. Het is wel mogelijk om te ontbijten of te dineren bij de lodge. Het ontbijt kan elke dag geserveerd worden tussen 08.00 en 09.30 en de gemiddelde prijs voor een ontbijt is R95 per persoon. Dineren kan elke dag tussen 19.00 en 21.30 en de gemiddelde prijs voor een diner is R165 per persoon.

Laagseizoensprijzen gelden in februari, maart, mei, juni, augustus en september. Voor de weekenden, lange weekenden en schoolvakanties gelden hoogseizoensprijzen.
Hoogseizoensprijzen gelden in januari, april, juli, oktober, november, december en tijdens weekenden, lange weekenden en schoolvakanties (ook als deze in laagseizoen vallen).

De minimumprijs voor een 4 persoons chalet bedraagt 1200 rand per nacht.
De minimumprijs voor een 5 persoons chalet bedraagt 1200 rand per nacht.

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 175 rand voor verblijf. Ontbijt en diner moeten apart worden betaald.

Prijzen
Chalet p.p. (Laagseizoen), basis logies ZAR 275,00
Chalet p.p. (laagsezoen) met ontbijt ZAR 370,00
Chalet p.p. (Laagseizoen), ontbijt en diner ZAR 525,00
chalet 1 persoon (laagseizoen), basis logies ZAR 450,00
chalet 1 persoon (laagseizoen) met ontbijt ZAR 525,00
chalet 1 persoon (laagseizoen) ontbijt en diner ZAR 675,00
Chalet p.p. (Hoogseizoen), basis logies ZAR 325,00
Chalet p.p. (Hoogseizoen), met ontbijt ZAR 415,00
Chalet p.p. (Hoogseizoen), ontbijt en diner ZAR 580,00
Chalet 1 persoon (hoogseizoen) basis logies ZAR 450,00
Chalet 1 persoon (hoogseizoen) met ontbijt ZAR 540,00
Chalet 1 persoon (hoogseizoen) ontbijt en diner ZAR 705,00

Kleine huisdieren worden toegelaten in de chalets.

Vanaf Johannesburg Airport
Neem vanuit Johanensburg en/of Pretoria de N4 richting Nelspruit. Ga uiteindelijk links de R539 op richting Sabie en de Sudwala Caves. Blijf de R539 volgen tot aan de kruising bij Rosehaugh en neem de R37 richting Sabie. Bij Sabie neemt u de R532 naar Graskop en passeer de MacMac Falls. Rij door Graskop heen en blijf de R532 volgen richting de Drie Rondavels. Ongeveer 10 kilometer buiten Graskop vindt u de afslag naar de Berlin Falls aan uw linkerkant. Neem deze afslag en na ongeveer 1 kilometer vindt u Thaba Tsweni Lodge aan uw rechterkant.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en er is een speelplaats aanwezig.

Contactpersoon:Wendel Hough
Adres:Farm 506, Berlin Falls
Plaats:Blyde River Canyon
Telefoon:+27 (0)13 767 1380
Fax:+27 (0)86 524 1131
Mobiel:+27 (0)83 997 1034
E-mail adres:thabatsweni@absamail.co.za
Website:www.blyderivercanyonaccommodation.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

In het hartje van de Panoramaroute bij de Berlin Falls liggen de huisjes van Thaba Tsweni, een ideale uitvalsbasis. De huisjes zijn uitstekend geschikt voor zelfcatering. Thaba Tsweni organiseert bovendien diverse dagtochten en verhuurt mountanbikes.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links