Accommodatie

Lavender Hill Guesthouse

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Knysna > Lavender Hill GuesthouseOp sommige plaatsen zou je langer willen blijven omdat het er zo prettig toeven is. De omgeving is goed, de kamers fijn en de gastvrijheid hartverwarmend. Cecil & Edith hebben in Lavender Hill Guesthouse een warme en vredige sfeer weten te creëeren waar gasten zich thuis voelen. Gecombineerd met de ligging in een rustige wijk van Knysna, op korte afstand van golfbanen, het strand op Leisure Isle, Knysna Heads en het Waterfront met leuke restaurantjes, is Lavender Hill een heerlijke lodge om als basis de Tuinroute te verkennen.

Lavender Hill Guesthouse ligt in de wijk Hunter's Home, tussen Knysna centrum en Leisure Isle. Op korte afstand van de lodge liggen twee golfbanen. Op Leisure Isle liggen goede strandjes, en in zowel het centrum als aan het Waterfront liggen leuke winkeltjes en restaurants. Lavendel Hill is een prima uitvalsbasis om de verdere Tuinroute te verkennen.

Lavender Hill is toegankelijk voor rolstoelen. Bij de receptie kunt u allerlei diensten regelen zoals het verzorgen van wasgoed en het regelen van excursies. In dit deel is er tevens een internetverbinding. De lodge biedt veilige parkeerplaatsen.
Lavender Hill Guesthouse accepteert creditcards.

Lavender Hill Guesthouse heeft in totaal 6 kamers, verdeeld in 3 kamers met dubbelbed, 2 kamers met twinbedden en een appartement. De bovenkamers hebben elk een klein balkon terwijl de benedenkamers een terrasje hebben vanwaar ze de tuin in kijken. Elke kamer heeft een en suite badkamer, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkastje, verwarming en een waaier. Het design van de kamers is rustig en sfeervol.
Het appartement biedt plaats aan bijvoorbeeld families en is ingericht met tweee slaapkamers met elk een badkamer en suite, een volledig ingerichte keuken en lounge met t.v. In de tuin is een braaiplek ingericht. Het appartement is uitstekend geschikt voor families die voor zelfcatering kiezen.
De kamers worden dagelijks schoon gemaakt.

Verzorging
Overnachtingen zijn inclusief ontbijt dat tussen 07.30 en 09.30 wordt geserveerd. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op seizoenen. Het hoogseizoen loopt van 1 november 2012 tot en met 30 april 2013. De overige maanden vallen onder laagseizoen.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 340,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 380,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 340,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 380,00
Appartement (Laagseizoen) - zonder ontbijt ZAR 700,00
Appartement (Hoogseizoen) - zonder ontbijt ZAR 800,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Vanaf George
Komend via de N2 vanaf de richting Kaapstad/George rijdt u vanzelf Knysna binnen richting Pelttenberg Bay. Bij de laatste stoplichten van het dorp - u ziet een mini spar aan de rechterhand - gaat u de volgende rechtsaf naar George Rex Drive. U ziet hier ook borden voor The Heads, Leisure Isle, Pezula. Blijf rechtdoor rijden tot u Wilsson Street aan de linkerkant ziet. Lavender Hill is het eerste huis links.


Lavender Hill heeft een kamer die toegankelijk is voor rolstoelen.

Contactpersoon:Edith
Adres:22. Wilson Street - Hunters Home
Postcode:6570
Plaats:Knysna
Telefoon:+27 (44) 3840471
Fax:+27 (86) 6830601
Mobiel:+27 (83) 299 1906
E-mail adres:lavenderhill@xsinet.co.za
Website:www.lavenderhillgh.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Cecil & Edith hebben in Lavender Hill Guesthouse een warme en vredige sfeer weten te creëeren waar gasten zich thuis voelen. Gecombineerd met de ligging in een rustige wijk van Knysna, op korte afstand van golfbanen, het strand op Leisure Isle, Knysna Heads en het Waterfront met leuke restaurantjes, is Lavender Hill een heerlijke lodge om als basis de Tuinroute te verkennen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links