Accommodatie

Iketla Lodge

Zuid Afrika > Mpumalanga > Panorama Route > Ohrigstad > Iketla LodgeIketla is een kleine, intieme 4-sterren country lodge gelegen in de bergen niet ver van de Blyde River Canyon. 'Iketla' betekent wees ontspannen en door het aantal gasten te beperken tot 16 per dag zorgen we voor een ontspannen sfeer, vriendelijke en persoonlijke service en een ideale omgeving voor een relaxed verblijf. We bieden comfortabele en romantische accommodatie in ruime, vrijstaande stenen huisjes, met en-suite badkamer, buitendouche, koffie- en theefaciliteiten en privé-patio met een spectaculair uitzicht. De lodge is een uitstekend uitgangspunt voor het verkennen van de Panoramaroute en als stopover op weg naar het Krugerpark.

Iketla is gelegen op een privé-natuurreservaat van zo'n 540 hectare met een uitgebreid vogelleven en ook wat wild. Op ca. 12 km buiten Ohrigstad en ca. 45 km van de Blyde River Canyon.

GPS Coordinaten: S24º 42.301' E 30º 040'

Er is veilige parkeergelegenheid, een zwembad, bar, restaurant, internet, wasservice en creditcardfaciliteiten. Vliegveldtransfers kunnen verzorgd worden. Op het terrein zijn verschillende wandelpaden en een begeleide wandeling is ook mogelijk

Er zijn 8 huisjes waaronder 3 dubbelkamers, 4 twin-kamers en 1 honeymoonsuite. Alle huisjes zijn voorzien van en-suite badkamer, buitendouche, kluisje, ventilator, en koffie-/theefaciliteiten. Het is mogelijk om een extra bed op de kamer te zetten voor R675.

Verzorging
Tarieven zijn inclusief ontbijt, diner, de gehele dag door koffie en thee, alle lodge faciliteiten en begeleiden wandelingen. Het ontbijt wordt geserveerd van 08.00 tot 09.00 uur en diner van 19.30 tot laat. Geniet van een gezellig diner van uitstekende traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten samen met uw gastheer- en vrouw. Uitstekend gezelschap en een rustige omgeving.
Lunch is verkrijgbaar voor ca. R60,00 tussen 13.00 en 14.00 uur.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. ZAR 1.140,00

Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom. Kinderen jonger dan 10 jaar alleen in overleg.

Aanbevolen door de Portfolio Retreats Collection, Greenwood Guide, AA Travel Guide (Highly Recommended).

Vanaf Dullstroom
Rijdt u via de R 540 naar Lydenburg. Rijdt door Lydenburg heen en neem de R36 naar Ohrigstad. Rijdt door het dorp heen richting Hoedspruit. Volg de weg nog 4 kilometer waarna u linksaf kunt op de R 555 richting Burgersfort. Na 6 kilometer ziet u rechts de toegang tot Iketla Lodge.

Vanaf Hoedspruit
De route vanaf Hoedspruit naar Ohrigstad brengt u over de Abel Erasmuspas. Neem daarvoor de R 527 vanuit Hoedspruit richting Ohrigstad. U passeert de R36 die naar Tzaneen leidt en blijft gewoon op de R 527 rechtdoor rijden. Deze route brengt u vanzelf over de Abel Erasmuspas. Onderaan de pas houdt u de R 36 aan richting Ohrigstad. Ongeveer 4 kilometer voor het dorp gaat u rechtsaf op de R 555 richting Burgersfort. Na 6 kilometer krijgt u rechts de toegang tot Iketla Lodge.

Vanaf Lydenburg/Mashishing
Rijdt door Lydenburg heen en neem de R36 naar Ohrigstad. Rijdt door het dorp heen richting Hoedspruit. Volg de weg nog 4 kilometer waarna u linksaf kunt op de R 555 richting Burgersfort. Na 6 kilometer ziet u rechts de toegang tot Iketla Lodge.

Vanaf Hazyview
Rijdt eerst naar Graskop over de mooie R 535. U komt vanzelf uit in het dorp van Graskop. Ga bij de eerste kruising in het dorp linksaf richting Sabie/Pelgrims Rest op de R 533. Na ongeveer 5 kilometer krijgt u een wat typische kruising. Hier gaat u rechts richting Pelgrims Rest. U rijdt dan een mooie pas op die u langs het dorpje brengt. Houdt deze weg aan richting Ohrigstad en u rijdt over de Robberg Pass (het verhaal over deze pas vindt u zeker in uw routeboekje). U komt vanzelf uit bij de R36. Hier gaat u rechtsaf richting Ohrigstad. Rijdt door het dorp heen richting Hoedspruit. Volg de weg nog 4 kilometer waarna u linksaf kunt op de R 555 richting Burgersfort. Na 6 kilometer ziet u rechts de toegang tot Iketla Lodge.

Vanaf Phalaborwa
U rijdt weer terug naar Phalaborwa en neemt de R530/525 richting Mica. U passeert Mica en blijft op de R530/525 tot aan de kruising met de R36. U neemt u de R36 in zuidelijke richting en blijft deze volgen tot aan Ohrigstad. U passeert onder andere Abel Erasmus Pass. Ongeveer 4 kilometer voor het dorp gaat u rechtsaf op de R 555 richting Burgersfort. Na 6 kilometer krijgt u rechts de toegang tot Iketla Lodge.


Contactpersoon:Hennielene Botha
Adres:Langs de R555
Postcode:1122
Plaats:Ohrigstad
Telefoon:+27(0)13 238 8900
Fax:+27(0)86 514 5288
E-mail adres:relax@iketla.com
Website:www.iketla.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Comfortabele accommodatie gelegen op een prachtig privé-natuurreservaat en op slechts ca. 30 minuten rijden van de Blyde River Canyon, die onderdeel vormt van de Panorama Route.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links