Accommodatie

Hops Hollow Guest House & Brewery

Zuid Afrika > Mpumalanga > Panorama Route > Lydenburg/Mashishing > Hops Hollow Guest House & BreweryDit guesthouse is schitterend gelegen op de hoogste top van de Long Tom Pass en biedt tevens een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Panoramaroute. De Long Tom Pas is een erg mooie pas om te rijden, met mooie uitzichten over groene valleien. De accommodatie, en de bijbehorende bierbrouwerij, is dan ook uniek gelegen.

Hops Hollow Country House and Brewpub is gelegen op de hoogste punt van de Long Tom Pass, 22km van Lydenburg en 34km van Sabie. Het enorme terrein van 63 hectare. Het landgoed heeft wel iets van een Schotse farm.

Uniek aan Hops Hollow is de sfeervolle bar met open haard vanwaar je in de brouwerij kunt kijken. Er is natuurlijk bier van de tap en er zijn barlunches en diners te bestellen. Ontbijt - ook al uniek! - is de hele dag beschikbaar.
Omdat kinderen een belangrijk onderdeel uitmaken van het leven van eigenaren Willie & Magdaleen, is er voor kinderen van alle leeftijden plaats.
Er is voldoende parkeergelegenheid en betalen met creditcards is mogelijk.

Hops Hollow heeft 4 comfortabele en mooi ingerichte en-suite kamer. De eigenaren streven ernaar om u zich thuis te leaten voelen, relaxed en met positieve energie huiswaarts te keren.
Op de eerste verdieping zijn twee 2-persoonskamers die toegang geven aan een ruime t.v. kamer. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche en bad en er is een verwarming. Eén van de kamers op de begane grond is rolstoelvriendelijk. Vanuit deze kamer kunt u heerlijk op de veranda van het uitzicht genieten.

Verzorging
Het verblijf is op basis van ontbijt. In de bar zijn lunches en diners te bestellen.

Prijzen
1-persoonskamer 410,00
Dubbelkamer per persoon 375,00

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom!

Vanaf Johannesburg Airport
U rijdt over de N4 richting Belfast, sla links af naar Belfast. Bij het vierde kruispunt rechts af richting Dullstroom 35km R540. U rijdt door Dullstroom richting Lydenburg 58km. Bij de T-splitsing links af de Viljoen straat in, bij het kruispunt, steekt u over naar de Voortrekker Straat richting Sabie R37 en Long Tom Pass. Na 1.6km als u langs het hoogste punt rijdt , kijkt u uit naar de molensteen 22.2 aan de kant van de weg. Sla nu rechts af richting Hops Hollow, nog 220m en u bent er.


Contactpersoon:Pieter van Wyk
Adres:At Milestone 22.2 on the Long Tom Pass
Postcode:0112
Plaats:Lydenburg
Telefoon:+27 (0)13 - 235 - 2275
Fax:+27 (0)86 - 659 - 873
Mobiel:+27 (0)84 - 526 - 2721
E-mail adres:hopshollow@gmail.com
Website:www.hopshollow.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Prachtig gelegen op de Long Tom Pas, één van de mooiste bergpassen in Mpumalanga. Er is tevens een bierbrouwerij waar u een kijkje kunt nemen en waar verschillende soorten speciale bieren worden gebrouwen. In de pub worden speciale avonden georganiseerd waarbij jonge zangers de gelegenheid wordt gegeven hun talenten te tonen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links