Accommodatie

Airport Game Lodge

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/Kempton Park > Airport Game LodgeDeze lodge is gelegen op slechts 10 kilometer ten noorden van het vliegveld van Johannesburg. Het leuke van deze Lodge is dat u meteen al een beetje het bushgevoel krijgt, want er lopen verschillende soorten semi-tam klein wild rond op het terrein zoals impala's en springbokken. Uw verblijf is in een van de nette 23 kamers en inclusief ontbijt. Op aanvraag worden lunch en diner gereserveerd. Op korte afstand vindt u onder andere winkelcentra en het Emperors Palace Casino. Een handig verblijf als startpunt van uw rondreis na een late aankomst op Johannesburg.

Op slechts 10 kilometer ten noorden van het vliegveld van Johannesburg gelegen. Rustig gelegen met klein wild op hun eigen terrein.

GPS Coordinaten: E26 04 2334 - S28175350

De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Elke kamer heeft een kluisje, tv, ventilator en verwarming. Er is een zwembad aanwezig en een bar en internet. Wasservice. Credicardfaciliteiten. Gameviewing op eigen terrein van de lodge. Op korte afstand vindt u restaurantjes. De Lodge biedt ook transfers aan vanaf het vliegveld van Johannesburg.

Er zijn 23 kamers met en-suite badkamer en alle met een eigen terras. Er zijn standaard-, superior- en deluxe kamers. De superior kamers zijn groter dan de standaard kamers en de deluxe kamers zijn weer wat groter dan de superior kamers. De kamers zijn verder onderverdeeld in dubbelkamers, twinkamers en een familiekamer.

Verzorging
Verblijf is inclusief ontbijt. Dit wordt verzorgd tussen 06.00 en 09.00 uur. Diner kunt u nuttigen in een van de restaurants in de buurt. Deze liggen op 5-10 minuten afstand.

Prijzen
1-persoonskamer ZAR 480,00
Dubbelkamer p.p. ZAR 360,00
Twin-kamer p.p. ZAR 360,00
Deluxe kamer p.p. ZAR 690,00
Familiekamer p.p. ZAR 360,00
Superior kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 530,00
Superior kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 530,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Airport Game Lodge.

Vanaf Johannesburg Airport
Vanuit het vliegveld neemt u de R21 richting Pretoria. Sla rechtsaf bij afslag Pomona; dit is de derde afslag vanaf het vliegveld (M32). Na circa 4 kilometer komt u bij een kruising van wegen waar u rechtdoor overheen gaat. Daarna slaat u direct linksaf de 4th Road in. Dit is bij de Engen garage. Volg deze weg tot het eind, circa 2 kilometer. Aan het eind van de weg ziet u het bord Airport Game Lodge.

Vanaf Pretoria (Tshwane)
Neem vanuit Pretoria de R21 richting het vliegveld van Johannesburg. Circa 5 kilometer voor het vliegveld neemt u de R23/Benoni afslag linksaf. Bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf en daarna direct weer links de 4th Road in. Dit is bij de Engen garage. Volg deze weg tot het eind, circa 2 kilometer. Aan het eind van de weg ziet u het bord Airport Game Lodge.


Contactpersoon:Otto Hartmann
Adres:21 Fourth Road
Postcode:Bredell
Plaats:Johannesburg/Kempton Park
Telefoon:+27 (0)11 396 2969
Fax:+27 (0) 11 396 2968
Mobiel:+27 (0)82 410 5532
E-mail adres:md@airport-game-lodge.co.za
Website:www.airport-game-lodge.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links