Alles over  

Bonnievale

Zuid Afrika > Western Cape > Overberg > Bonnievale >Bonnievale is gelegen op de oever van de Breede Rivier en omgeven door de Langebergen in het oosten en de Riviersonderend bergen in het Zuidwesten.

Bonnievale is een mooi wijngebied tussen Robertson en Montague waar toeristen op weg van Kaapstad naar Oudhoorn vaak in hun haast voorbij rijden. Jammer voor hun! Het staat bekend vanwege zijn kaas en wijnen. Er zijn 2 kaasmakerijen en op een tour over een wijn boerderij kunt u hier alles te weten komen over de nieuwe aanplant van Shiraz, Merlot, Pinotage en Ruby Cabernet. Weltevreden is een wijnlandgoed net buiten Bonnievale die u kunt bezoeken. U kunt ze bereiken op + 27 (0) 23 6162 141 voor het maken van een afspraak. Een andere grote Wijnkelder waar u een kijkje kunt nemen is natuurlijke de Bonnievale Wijnkelder. U kunt ze bereiken op + 27 (0) 23 313 2795. Beiden liggen net buiten Bonnievale.

In Bonnievale is de Wijngarten Boutique 'de' plek om lokale wijn aan te schaffen. Ook vindt u hier de plaatselijk gebrouwen wonderdrank, bekend onder de naam Tim Jan. Het wordt gemaakt van Aloe en druivensap. Naar zeggen geneest het alles, van snurken tot inwendige problemen! De Wijngarten Boutique vindt u in de Hoofstraat van Bonnievale en is bereikbaar op + 27 (0) 23 6163 056.

Behalve kaas en wijnproeven kunt u in dee omgeving ook golfen, vissen, of in een boot over de rivier dobberen en genieten van het uitbundinge vogelleven. (Breederiver Goose Boat, + 27 (0) 6162 175, U betaalt ca R 50 voor een tocht van 2 uur, snacks op verzoek tegen extra vergoeding of zelf meenemen!)

Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met Bonnievale Tourism. U kunt hen bereiken ond er
+ 27 (0) 23 6163 563 of info@bonnievale.co.za

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!

Interessante links