Alles over  

Sabi Sand

Zuid Afrika > Mpumalanga > Krugerpark-zuid > Sabi Sand >Van alle wildparken in Zuid-Afrika is Sabi Sand Game Reserve het oudste privé park met zeer goede reputatie op het gebied van lodges en safari's. Lodges als Mala Mala, Kirkman's Camp, Londolozi en Singita zijn welklinkende namen die accommodatie bieden in zeer luxe lodges.
De faam heeft het 65.000 hectare Reserve mede te danken aan de twee rivieren die door haar grondgebied vloeien: de Sabie Rivier aan de zuidkant en de Sand Rivier die dwars door het gehele gebied stroomt van het noordoosten naar zuidwesten.
Sinds 1994 bestaan er tussen het Sabi Sand Reserve en Krugerpark geen grenzen meer. Aan de westzijde staat een 81 kilometer lang elektrisch geladen hek dat 2,4 meter hoog is om te voorkomen dat het wild ontsnapt. Tussen het Krugerpark en Sabi Sand kan het wild vrij migreren, terwijl de rivieren er zorg voor dragen dat het wild graag in de Sabi Sand vertoeft. Zonder twijfel heeft u in het Sabi Sand de beste kans om de Big Five te zien.

Entree tot Sabi Sand Game Reserve bedraagt 40 rand per persoon en 160 rand per voertuig.
Inyati Private Game Lodge

Soort: Safari Lodge & Luxe Tenten
Beoordeling: ****

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Highlights

Sabi Sand Game Reserve is een absolute toplocatie voor safari binnen Zuid-Afrika.

Provincies

Zuid Afrika!