Alles over  

Balule Game Reserve

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Balule Game Reserve >Het Balule Private Nature Reserve is opgezet door een aantal boerderijeigenaren die de hekken tussen hun boerderijen weggehaald hebben. Het reservaat is inmiddels uitgegroeid tot zo'n 35000 hectare en is verdeeld in meerdere subreservaten zoals Grietjie, Parsons en het Olifants North private game reserve.
De Olifantsrivier loopt zo'n 20 km door het reservaat en vormt een belangrijke aantrekkingskracht op de dieren in het gebied, vooral omdat het reservaat in open verbinding staat met het Krugerpark. De Big Five is regelmatig aanwezig.
In de reservaten staan diverse lodges, meestal op grondgebied van circa 21 hectare. De nadruk ligt in Balule niet zo zeer op jeepsafari's als dagelijks terugkerende activiteit, maar meer op het relaxed genieten van de natuur en het wildleven. Overwegend zijn de eigenaren van de lodges zeer milieubewust en gericht op duurzaamheid.
Binnen het park kunnen safari's gemaakt worden waaronder wandelsafari's, maar u kunt ook naar het Krugerpark rijden via de Phalaborwa ingang. Deze ligt gemiddeld 35 tot 50 kilometer van uw lodge af.

Balule - Phalaborwa: circa 45 km
Kurhula Lodge

Soort: Safari Lodge & Luxe Tenten
Beoordeling: onbekend

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Highlights

Balule Game Reserve is opgebouwd uit verschillende kleinere natuurreservaten, met een ruime keuze aan mooie accommodaties. Lodges staan gemiddeld op 21 hectare.

Provincies

Zuid Afrika!