Alles over  

Babanango

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Zululand > Babanango >Babanango is het hoogstgelegen dorp van Zululand. Het ligt op de vogelroute, een netwerk waar vele routes zijn die u met de auto zelf af kunt leggen en waarbij ruim 600 soorten vogels inmiddels gezien zijn. Vanuit hier kunt u de Battlefields Route afleggen. Voor meer informatie over de Battlefields Route kijkt u bij het tabblad routes. Babanango is verder een zeer klein, rustig dorp. Mocht u van ultieme rust houden en eens deel uit willen maken van het dagelijkse leven van de boeren in deze omgeving, dan is dit een geschikte plaats om te verblijven.

  • Battlefields route: Een route waarbij wordt stilgestaan bij de vele strijden die hier in het verleden zijn gestreden zoals de Zulu-Anglo oorlog en de Boeren-Anglo oorlog. Deze strijden zijn bepalend geweest voor zowel de Zuid-Afrikaanse als de Britse geschiedenis en hebben duidelijk hun sporen nagelaten.
  • The Zululand Birding Route: Een netwerk van 14 routes die met de eigen (huur) auto afgelegd kan worden. Op deze routes kunt u vogelspotten naar hartelust aangezien hier erg veel vogelsoorten voorkomen.

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Highlights

Geniet in alle rust van dit kleine, stille plaatsje. Toch bevindt u zich op een steenworp afstand van enkele interessante bezienswaardigheden.

Provincies

Zuid Afrika!