Alles over  

Sodwana Bay

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Sodwana Bay >Sodwana Bay is een beschutte baai aan de kust van Maputaland in het Greater St. Lucia Wetland Park. Sodwana staat bekend als één van de beste duikplaatsen ter wereld vanwege haar vele schitterende koraalriffen en uitstekende klimaat. De baai heeft sterk gevarieerde onderwaterlandschappen en mariene flora en fauna zoals prachtige koralen en paddestoelrotsen. Het park grenst aan één van Afrika's meest zuidelijke koraalriffen; het Maputaland en St. Lucia Marine Reserve zijn vormen samen een doorlopend beschermd gebied dat zich in ca. 150 km uitstrekt van de grens met Mozambique tot Cape Vidal. Duikmaterialen kunnen ter plaatse gehuurd worden en tevens zijn spectaculaire nachtduiken mogelijk.
In de zomer komen hier reuzeschildpadden op het strand om hun eieren te leggen en voor natuur- en vogelliefhebbers is er een wandelroute van 5 km rond het kustbos en door de duinen. Het gebied is rijk aan cultuur en geschiedenis.

De openingstijden van de Gate naar Sodwana Bay National Park zijn van maandag t/m donderdag van 08.00-16.30 uur en van vrijdag t/m zondag van 07.00-16.30 uur. De receptie in het hoofdkantoor sluit op zondag om 15.00 uur.
Sodwana Bay Camp (Log Cabins)

Soort: Onbekend
Beoordeling: onbekend
Sodwana Bay Camp (camping)

Soort: Onbekend
Beoordeling: onbekend
Coral Divers Bar

Soort: Onbekend
U kunt hier terecht voor: Onbekend

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!