Alles over  

Phinda Game Reserve

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Phinda Game Reserve >Phinda bevindt zich in de Maputaland regio in noordelijk KwaZulu Natal en grenst aan het Greater St. Lucia Wetland Park en aan Mkuze Game Reserve. Het reservaat omvat 18 500 hectare die een overvloed aan groot en klein wild huizen, waaronder de Big Five en zo'n 380 vogelsoorten.
Gasten kunnen genieten van spannende safari's in open 4x4 voertuigen onder begeleiding van ervaren rangers en Zulu-trackers. Andere mogelijke activiteiten zijn wandelsafari's, vogeltochten en er zijn ook specialistische safari's, zoals een tocht waarbij men betrokken wordt in het onderzoek naar luipaarden en een safari waarin overlevings- en 'tracking'-technieken aangeleerd worden. Er zijn zeven comfortabele safari lodges in het reservaat.
Het privé-reservaat Phinda wordt gemanaged door de Conservation Corporation CC Africa. Deze organisatie biedt een goede kwaliteit op het gebied van ecotoerisme, waarbij duurzame ontwikkeling, natuurbehoud en de betrokkenheid van de lokale bevolking in een hoog vaandel gehouden wordt. Zo heeft de organisatie in 2007 het bezit van Phinda overgedaan aan de locale Zulu-bevolking die een zogenaamde landclaim had gelegd op het gebied (zie algemene informatie over landclaims). CC Africa heeft besloten de landclaim te ondersteunen en is akkoord gegaan met de bijbehorende voorwaarden. De organisatie least sindsdien het land terug van de bevolking.

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!