Alles over  

Cape Vidal

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Cape Vidal >Op ca. 30 minuten rijden ten noorden van St. Lucia ligt Cape Vidal, een kustresort in het Greater St. Lucia Wetland Park, gelegen in een beschutte baai. U vindt hier een kilometerslange, nog ongerepte kustlijn, die een populaire locatie vormt voor sportvissers en snorkelaars. In Cape Vidal zijn geen haaiennetten, maar een natuurlijk rif net voor de kustlijn zorgt ervoor dat u toch relatief veilig kunt zwemmen. Wees wel voorzichtig, vooral wanneer u met kinderen op reis bent, want er kan een sterke stroming staan!Het strand is ook ideaal om te wandelen en 's avonds wordt u hier vaak getrakteerd op een spectaculaire zonsondergang.
Aan de andere kant van de zandduinen zijn een aantal wandelpaden te vinden die leiden door het kustbos en het moerasgebied langs de oevers van het Bhangazi Meer. Het gebied is rijk aan fauna, met name vogels, en op een goede dag ziet u hier nijlpaarden, krokodillen, buffels, olifanten, walvissen, dolfijnen en in de zomer schildpadden.
De accommodatie is zelfcatering en er is geen restaurant in de buurt aanwezig, afgezien van een cafetaria waar wat tosti's en snacks verkocht worden, dus het is verstandig om in St. Lucia dorp alvast voorraden in te slaan. De conservation fee voor dagbezoekers is R20 per persoon en R35 per voertuig.
Bhangazi Bush Lodge

Soort: Restcamps & Campings
Beoordeling: onbekend
Cape Vidal Camp

Soort: Restcamps & Campings
Beoordeling: onbekend

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!