Alles over  

Bonamanzi Private Game Park

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Bonamanzi Private Game Park >Bonamanzi is één van de grootste privé-parken in Zululand op ca. 15 minuten rijden van Hluhluwe dorp. Dit wildreservaat en vogelpark met world heritage site en safari lodge beslaat zo'n 4000 hectare Afrikaanse bush en biedt een variatie aan ervaringen. U kunt hier o.a. safari rijden, zeldzame vogels bekijken, olifanten opsporen of met de zuludansers meedansen rond het kampvuur.
In Bonamanzi vindt u zowel groot als klein wild, zoals verschillende antilopensoorten, zebra's, giraffes, olifanten, wilde honden, hyena's, luipaarden en vele vogelsoorten. Safari's worden dagelijks gereden in open land rovers rond zonsopgang en zonsondergang en op aanvraag op andere delen van de dag. Daarnaast behoren bootcruises, safariwandelingen, mountain biken en vogelwandelingen tot de mogelijkheden.
De safari lodge in het park biedt verschillende vormen van accommodatie, waaronder zelfcatering chalets, tentaccommodatie, een game lodge of een 'tree house'. In het park bevindt zich ook een zwembad, restaurant, bar en lounge met uitkijkdek.

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

U bevindt zich hier:

Provincies

Zuid Afrika!