Vervoerbedrijf

Comet Car Rental Johannesburg

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg Airport > Comet Car Rental JohannesburgComet is een Zuid-Afrikaans autoverhuurbedrijf dat al sinds 1993 betaalbare auto's van goede kwaliteit biedt. U kunt tevoren een boeking maken en wordt dan in de aankomsthal op het vliegveld opgewacht door een vertegenwoordiger van het verhuurbedrijf. Hij of zij brengt u naar uw auto en laat zien hoe deze werkt. U krijgt ook het betaalde parkeerkaartje overhandigd waarmee u kunt uitrijden.
Het is handig om even te overleggen hoe de procedure werkt voor het inleveren van de auto. Wanneer u Full Cover verzekerd bent is controle niet nodig en kunt u de auto achterlaten op de parkeerplaats van het vliegveld van vertrek.
Indien u laat aankomt kunt u ook een transfer naar uw accommodatie regelen en de auto de volgende ochtend bij uw hotel laten afleveren. Mocht u uw auto te klein vinden, dan is overgaan op een grotere auto meestal mogelijk, indien voorradig.
De tarieven op de website van Comet zijn inclusief volledige schadeverzekering (CDW), diefstal (TLW) en ongelimiteerde kilometers, maar er geldt wel een eigen risico. Dit risico is afkoopbaar voor een meerprijs van R50-80 per dag (Full Cover Rates).
Ter plaatse kunt u nog een inzittenden verzekering afsluiten (PAI) voor ca. R15 per dag.

Let op: Leest u, voordat u een huurovereenkomst afsluit, goed de algemene voorwaarden van de betreffende maatschappij door. Kijkt u ook naar de punten op onze autohuur pagina.

Contactpersoon:Cathy Heyburgh
Adres:9 Belgrade Rd Aeroport
Plaats:Johannesburg Airport
Telefoon:+27 11 974 9618
Fax:+27 11 974 5661
E-mail adres:info@cometcar.co.za
Website:www.cometcar.co.za

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: