Excursie

Walking with Lions

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Tshwane Metro > Cullinan > Walking with LionsDe MacRae familie runt het bedrijf Horseback Africa. Zij zijn betrokken bij verschillende projecten voor het behoud van wildlife. Zo zijn maken zij al jaren deel uit van een leeuwen fokprogramma. We focussen ons op fase 1 en 2 van het programma, het fokken en grootbrengen van welpen. U kunt een kijkje nemen bij dit project. De Lion Tour die u wordt aangeboden is een interactieve en leerzame tour. Door mensen te vertellen over leeuwen en hun natuurlijke gedrag, kunnen we meer bewustzijn creeeren voor het belang van de bescherming en het behoud van deze dieren. Er gaan slechts kleine groepjes mensen mee zodat u interactie kunt hebben met de dieren. De tour is erg relaxed. Er wordt tijd in de tuin doorgebracht waar de welpen gevoed zullen worden, maar ook de andere dieren die op dat moment aanwezig zijn in de opvang. Na het voeren gaat u wandelen met de leeuwen. Daar leeuwen luie dieren zijn, lopen ze niet erg hard. Ze houden ervan om geregeld te stoppen voor een knuffel of een duik in het water.

Naast de leeuwen zijn er vaak nog andere dieren die opgevangen worden zoals bijvoorbeeld bavianen, slangen en giraffen. Interactie met deze andere dieren is ook in de tour opgenomen.

Neem vanuit Pretoria of Johannesburg de N1 richting Pietersburg en Polokwane. Neem de afslag naar de R513 Zambezi Drive / Cullinan. Ga door de toll poort en ga bij de stoplichten links onder de snelweg door. Bij het tweede gaat u links de R513 op richting Kwamlungu en blijf op deze weg voor 33 kilometer. Ga rechts bij het bord Mamelodi/Cullinan en ga na 6 kilometer links bij het bord 'De Tweede Spruit'. Dit is een zandweg. Na 3 kilometer is Horseback Africa aan uw rechterkant.

Startplaats:Pretoria (Tshwane)
Contactpersoon:Colin or Theony MacRae
Adres:Portion 12 & 13 The Tweede Spruit
Plaats:Cullinan
Telefoon:+27 (0)12 735 9909
Fax:+27 (0)12 735 9908
Mobiel:+27 (0)82 789 9002
E-mail adres:horsebackafrica@colin.co.za
Website:www.colin.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: