Excursie

V&A Waterfront

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Waterfront > V&A WaterfrontDit is één van de meest populaire attracties van Kaapstad en wordt door het overgrote deel van de toeristen bezocht, maar daarnaast ook door de lokale bevolking. Vroeger was het een groot scheepsdok, maar het is nu omgebouwd tot een luxe winkelcentrum met tientallen winkels, cafés, barretjes en restaurants. De winkels zijn dagelijks geopend tot 21.00 uur.
Verder zijn hier ook het Imax-theater (voor spectaculaire natuurfilms) en het Zuid-Afrikaans maritiem museum te vinden. Er is een goed informatiekantoor aanwezig waar excursies naar de omgeving met locale touroperators geboekt kunnen worden.

Het V&A Waterfront kan eigenlijk via twee routes bereikt worden. Komt u vanaf de Atlantische kust (bijv. Sea Point of Clifton) dan kunt u het beste Beach Road nemen welke vanzelf overgaat in de Western Boulevard. Op de rotonde die u bij Green Point stadion tegenkomt gaat u rechtdoor en bij de eerst volgende afslag gaat u linksaf (Portswood). Dan komt u vanzelf weer een rotonde tegen waarop u nogmaals naar links afslaat en op de volgende naar rechts. U heeft nu de ingang van Victoria Wharf aan uw rechterhand liggen en aan beide zijden van de weg vindt u parkeerplaatsen.
Komt u vanaf de andere kant van het
hoeft u alleen nog maar rechtdoor te rijden tot u naar links af moet slaan. Er staan bruine borden die de afslag markeren. de afslag nemen vanaf Beach Road. Komt u vanaf het centrum van Kaapstad, de N1, N2 of uit de richting van de luchthaven dan neemt u de afslag van Coen Steyler. Bij beide wegen staan bruine borden die duidelijk de route markeren.

Startplaats:Kaapstad/Waterfront
Adres:Portswood Close
Plaats:Kaapstad/Waterfront
Telefoon:+27 (0)21 408 7600
Fax:+27 (0)21 408 7605
Website:www.waterfront.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: