Excursie

The Valley of the Waves

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Sun City > The Valley of the WavesThe Valley of the Waves is een spectaculair waterspektakel dat gedomineerd wordt door de Roaring Lagoon, een 6500 m2 golfslagbad omringd door een palmenstrand. Een hydraulisch mechanisme zorgt elke 90 seconde voor 1,8 meter hoge golven. Zwemmers kunnen zich bovendien uitleven op de watervalglijbaan en andere spannende glijbanen. In het midden van het bad ligt een eiland met een dorpje waar enkele winkeltjes en een fast food is gevestigd. Kinderen kunnen er spelen in een speeltuin of even rustig in een gewoon zwembad poedelen. Voor hotelgasten is de toegang gratis. Dagbezoekers betalen entree. Vanaf 1 december 2010 tot en met 30 november 2011 zal dit 100 rand per persoon zijn voor volwassenen vanaf 13 jaar. Kinderen tussen 4 en 12 jaar betalen 50 rand. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis.

Handig om te weten
Valley of the Waves is dagelijks open tussen 10.00 en 17.00 uur tijdens de wintermaanden. In de zomer sluit het bad om 18.00 uur. Er wordt jaarlijks groot onderhoud gepleegd. Voor 2010 staat dat tussen 3 mei en 3 juni op de planning. Het bad sluit op 2 mei en gaat op 4 juni weer open. Er zijn kleedhokjes en kluisjes aanwezig, evenals badmeesters.
Valley of the Waves is bereikbaar via een wandeling door een grote tuin waarin de Bridge of Time is gebouwd. Elk uur is te zien hoe deze brug, vol van vulkanische activiteit, een uitbarsting geeft. In de tuinen rondom de Valley of the Waves zijn talloze inheemse boomsoorten te zien.

Sun City is bereikbaar via Rustenburg aan de N4. U kunt op 2 manieren in Rustenburg komen. De eerste route leidt via Pretoria. Neem de R 21 richting Pretoria, deze komt aan de zuidkant van Pretoria samen met de N1. Blijf de N1 noordwaarts volgen tot u bij het klaverblad met de N4 komt. Neem hier de N4 westwaarts, richting Brits/Rustenburg. Blijf de N4 (tolweg!) rijden tot Rustenburg en neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.
U kunt vanaf de luchthaven ook via de zuidkant van Johannesburg rijden. Houdt nu Johannesburg (City) aan. U krijgt al snel de afslag naar de R 24 (Roodepoort/Rustenburg). Deze R 24 blijft u maar aanhouden. U rijdt nu via de zuidelijke en zuidwestelijke suburbs van Johannesburg en daarna door Krugersdorp, Magaliesburg en via de zuidkant van de Magaliesbergen naar Rustenburg. Neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.

Startplaats:Sun City
Adres:Bij Lost City Hotel
Plaats:Sun City
Telefoon:+27(0)14 557 1000
E-mail adres:NAUKMEA@za.suninternational.com
Website:www.suninternational.com
Prijs volwassenen:80,00
Prijs kinderen:40,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Valley of the Waves staat voor avontuurlijke waterpret. In het golfslagbad met 1,8 meter hoge golven zijn er bovendien spannende glijbanen te over. Voor onderhoud gesloten tussen 16 mei en 24 juni 2011.