Excursie

The Lost City Golf Course

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Sun City > The Lost City Golf CourseDe 18 holes Lost City Golf Course is 10 jaar na de Gary Player Golfcourse gebouwd. Opnieuw mocht Gary Player de baan ontwerpen, dit keer in de schaduw van het fascinerende hotel Lost City waar de legende van een verdwenen stad tot leven wordt geroepen. De Lost City baan is in dezelfde sfeer uitgelegd en biedt allerlei verrassingen zoals het gevoel van een berglandschap, woestijn én een wildreservaat. Ballen die op de 13e hole in het water raken, vallen er prooi aan de 20 Nijl krokodillen die er leven.

Handig om te weten
De Lost City golfbaan is te bespreken voor zowel dagtoeristen als hotelgasten. Hotelgasten krijgen 100 rand korting. De spectaculaire par -72 baan is dagelijks geopend, met uitzondering van dinsdag. Elke dinsdag wordt er onderhoud aan de baan gepleegd en is deze gesloten. . In het boekingstarief is het gebruik van een golfkarretje (per 2 personen) inbegrepen. Het golfkarretje heeft een GPS.
Vanzelfsprekend is er een clubhuis aanwezig, evenals een pro shop. De golfbaan ligt naast het hotel Palace of the Lost City. Tussen deze baan en Gary Player Golfcourse zijn transfers mogelijk.

Sun City is bereikbaar via Rustenburg aan de N4. U kunt op 2 manieren in Rustenburg komen. De eerste route leidt via Pretoria. Neem de R 21 richting Pretoria, deze komt aan de zuidkant van Pretoria samen met de N1. Blijf de N1 noordwaarts volgen tot u bij het klaverblad met de N4 komt. Neem hier de N4 westwaarts, richting Brits/Rustenburg. Blijf de N4 (tolweg!) rijden tot Rustenburg en neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.
U kunt vanaf de luchthaven ook via de zuidkant van Johannesburg rijden. Houdt nu Johannesburg (City) aan. U krijgt al snel de afslag naar de R 24 (Roodepoort/Rustenburg). Deze R 24 blijft u maar aanhouden. U rijdt nu via de zuidelijke en zuidwestelijke suburbs van Johannesburg en daarna door Krugersdorp, Magaliesburg en via de zuidkant van de Magaliesbergen naar Rustenburg. Neem hier de R 565 naar Sun City. Bij Sun City kunt u het terrein oprijden en de bordjes naar uw hotel volgen.

Startplaats:Sun City
Adres:Sun City
Plaats:Sun City
Telefoon:+27 (0)14 557 1245
Fax:+27 (0)14 557 3426
E-mail adres:Kpayet@sunint.co.za
Prijs volwassenen:655,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Golfbaan Lost City is met veel fantasie aangelegd. Tijdens de 18 holes komt u Afrika's landschappen tegen: bergen, woestijnen en wildreservaten - compleet met krokodillen op hole 13. Elke dinsdag gesloten.