Excursie

Table Mountain

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Table Mountain > Table MountainBij Kaapstad hoort de Tafelberg. Onmiskenbaar. Neem de gelegenheid om deze wereldwijd bekende platte berg te bezoeken, met de kabelbaan of lopend als u wilt. Bij de Botanische Tuinen van Kirstenbosch vertrekt een wandelpad (het Skeleton trail) dat u door bossen en over rotsen leidt en u in 3 - 4 uur naar de top brengt. Bij de ingang kunt u een routekaartje krijgen. Houdt u er overigens wel rekening mee dat het weer rondom de Tafelberg zeer snel kan veranderen. Als u voor de wandelroute kiest, dient u zich op eventueel opkomend slecht weer voor te bereiden.
U kunt ook de snelle manier kiezen en met de Cable Car (kabelbaan) omhoog gaan. Om 8.00 uur gaat de eerste omhoog en afhangende van periode in het jaar komt de laatste tussen 18.00 uur en 22.00 uur weer naar beneden.
De uitzichten vanaf de top zijn prachtig. U heeft niet alleen Kaapstad aan uw voeten liggen, maar ook een prachtig zicht over de Atlantische oceaan en de natuur rondom Kaapstad. Een wandeling over deze unieke berg mag niet overgeslagen worden bij een bezoek aan de 'Mother City.'

Vanaf het Waterfront kunt u uit twee routes kiezen. U rijdt ofwel eerst richting Seapoint en houdt hier Clifton en Camps Bay aan. Bij Camps Bay krijgt u vanzelf bruine borden die u omhoog leiden Signall Hill op. Bovenaan - na enkele kilometers - krijgt u de toegangweg naar de kabelbaan rechts. Blijf nu ook deze weg volgen tot u bij de kabelbaan uitkomt.
De andere route is iets korter. Ga hiervoor vanaf het Waterfront richting centrum en zorg ervoor dat u op de Buitengragt terecht komt. Deze straat mondt uit in Kloofnek. Bovenaan Kloofnek gaat u linksaf naar de kabelbaan. Blijf de weg volgen tot u bij de parkeerplaats uitkomt. Als er hier geen plaats is, kunt u langs de weg parkeren. Er zijn parkeerwachters aanwezig.

Startplaats:Kaapstad/Table Mountain
Adres:Tafelberg Road
Plaats:Kaapstad/Table Mountain
Telefoon:+27 (0)21 424 818
Website:www.tablemountain.net
Prijs volwassenen:205,00
Prijs kinderen:100,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Onderhoud 2013 De kabelbaan is tussen 22 juli en 25 augustus, een periode van 5 weken. Op 26 augustus is de kabelbaan weer open.