Excursie

Stormsriver Adventures

Zuid Afrika > Eastern Cape > Gardenroute-E & Baviaanskloof > Stormsrivier, ec > Stormsriver AdventuresStormsriver Adventures is een landelijk Eco Adventure bedrijfje, gelegen in het hart van het de Tsitsikamma Forest streek, ook wel 'De tuin van de tuinroute' genoemd.Stormsriver Adventures biedt avontuurlijke activiteiten, waaronder de bekende Tsitsikamma Treetop Canopy Tour: "

Stel u het Tsitsikamma woud voor...30 meter hoger. Een nieuwe wereld ontvouwt zich als u via 10 kabelbanen van platform naar platform zwiert, hoog in de enorme bomen. Vanaf de platforms heeft u een ongelofelijk uitzicht over deze nieuwe wereld. Ontspan een paar minuten terwijl de gids het ecosysteem van het bos uitlegt, de geschiedenis van Tsitsikamma vertelt en over de aanwezige dieren en vogels praat. Knysna Loeries en zelfs de zeldzame Narina Trogon worden regelmatig gezien. Na ca. 3 uur verlaat u het bos- natuurlijk nadat u de reis van uw leven gehad heeft.
De Canopy Tour gaat vanaf 07.00 tot 15.30 elk half uur in het hoogseizoen en in het laagseizoen van 08.00 tot 15.30 elke 30 minuten. Kinderen vanaf 7 jaar, oppas aanwezig. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, maximum gewicht 120 kilo.

De Woodcutters Journey: Reis met ons mee in een speciaal ontworpen voertuig naar de oude Stormsriver pas door het magnifieke Tsitsikamma Bos. Uw gids neemt u mee op een magische tour met wel 100 verschillende boomsoorten en de flora en fauna van ééñ van de meest ongerepte en gevoelige gebieden ter wereld. Geniet van een picknick lunch of high tea op de picknickplaats onder de bomen naast de Storms Rivier. Ontdek de natuur op zijn puurst die de deur naar de ziel opent"
Dagelijks tussen 08.30 en 14.30 Teatime Tours - 11.30 een lunchtime Tour. Minimaal 6 mensen per tour, onder voorwaarde van beschikbaarheid. Geschikt voor alle leeftijden.
Overig
Stormsriver Adventures biedt ook hiking trails, team building, een souvenirwinkel met lokale arts&crafts en een restaurant. Openbare toiletten zijn aanwezig en creditcards worden geaccepteerd. Het kantoor is toegankelijk voor rolstoelen.
Reservering noodzakelijk voor alle tours, maaltijden zijn inbegrepen.
Stormsriver Adventures is meer dan alleen een tourbureau en werkt al 8 jaar lang toegewijd aan 'community upliftment'. 84% van de werknemers komt uit de lokale bevolking en ook het restaurant wordt gerund door lokale vrouwen die aandelen van het bedrijf bezitten. De souvenirwinkel heeft momenteel 12 lokale crafters die gesteund worde door Stormsriver Adventures. Verder steunt het bedrijf talrijke andere initiatieven, zoals een dieren welzijnprogramma, educatieve en andere gemeenschapsprojecten. Twee SMME's zijn met de steun en mentorschap van Stormsriver Aventures opgericht en deze hebben inmidddels 10 banen voor de lokale gemeenschap gecreëerd.

Stormsriver Adventures is de trotse winnaar van de 'Proudly South African - Company of the Year' die ontvangen is als erkenning voor de sociale, economische en milieu-initiatieven. Het prestigieuze label 'Fair Trade in Tourism' werd aan het bedrijf toegekend en ook heeft men een Imvelo Award for Responsible Tourism gekregen.
Stormriver Adventures' lidmaatschap van SATSA, TBCSA en FGASA maakt het één van de meest geprijsde Tour Operators in zuidelijk Afrika. Volgen de BEE (Black Economic Empowerment) principes en onze huidige beoordeling is 'excellent contributor'!

Een bezoek aan Stormsriver Adventures is een MUST voor "EEN TSITSIKAMMA ERVARING DIE U NOOIT ZULT VERGETEN!"

Vanuit Plettenberg Bay: Neem de N2 richting Port Elizabeth en volg de weg ca. 65 km tot aan het dorpje Stormsrivier. Neem de afslag nar het dorp naar rechts en kijk uit naar een bord met STORMS RIVER VILLAGE
Geopend van 07.00 tot 18.00 uur in het hoogseizoen en van 08.00 tot 18.00 uur in het laagseizoen, 7 dagen per week, het hele jaar door.

Startplaats:Stormsrivier, ec
Contactpersoon:Anneline Wyatt
Adres:101 Darnell Street
Plaats:Stormsrivier, ec
Telefoon:+27(0)42 2811 836
Fax:+27(0)42 2811 609
Mobiel:N.v.t.
E-mail adres:adventure@gardenroute.co.za
Website:www.stormsriver.com
Prijs volwassenen:450,00
Prijs kinderen:450,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: