Excursie

Silvermine Wandelroute

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Noordhoek > Silvermine WandelrouteDe Hoerikwaggo Wandelroute loopt van Kaapstad-centrum naar Kaap de Goede Hoop over een wandelpad dat vanaf 2007 door de locale bevolking is aangelegd en in 2009 geheel gereed zal zijn. De totale tocht neemt 6 dagen in beslag, maar het is mogelijk onderdelen uit de Route te lopen.
De Silvermine Wandeltocht is een 2-daagse wandeltocht (1 overnachting) van 35 kilometer die loopt vanaf het strand bij Kommetjie tot Constantia Nek. De tocht brengt u afwisselend over het strand en turkooise kleuren van de zee bij Noordhoek naar de toppen van Chapmans Peak en uitzicht op Houtbay. Overnachting is in het Silvermine Tented Camp op de toppen van de Noordhoek-piek. De tenten zijn gemaakt van recyclebaar materiaal.
De wandeltocht begint bij Slangkop, naast de vuurtoren van Kommetjie om 07.00 uur. De eerste dag is de route 18 kilometer (circa 9 wandeluren), de tweede dag loopt u nog 17 kilometer (circa 7,5 uur). De route is zwaar; u moet over een goede conditie en gezondheid beschikken. Geen kinderen onder 12 jaar worden toegelaten.

Algemene informatie
Uw bagage hoeft u niet te dragen maar wordt door een bagageservice vervoerd. In het Tented Camp dient u wel zelf uw maaltijd te bereiden; u kunt de benodigheden met uw bagage meegeven. Neem wel een dagrugzak mee met in elk geval 2 liter water per persoon per dag. Het gaat hier om een zware wandelroute waarvoor u zowel wandelervaring nodig heeft als fit dient te zijn.

Handig om te weten
  • U dient 2 liter water per persoon per dag mee te nemen
  • Neem een dagrugzak mee met voedsel, regenjas, hoed, zonnebrand, verrekijker en Eerste Hulp artikelen
  • Uw bagage wordt naar het tentenkamp gebracht. U dient zelf voor een slaapzak en kussen te zorgen. Vergeet uw zaklamp niet.
  • U dient zelf te zorgen voor voedsel dat u met de bagageservice mee kunt laten gaan.
  • In het tentenkamp is een ingerichte keuken aanwezig.
  • Inbegrepen in het arrangement is: begeleiding door gids, overnachting in het tentenkamp

Startplaats:Kaapstad/Noordhoek
Contactpersoon:Patricia
Plaats:Kaapstad/Noordhoek
Telefoon:+27 (0)21 465 8515
E-mail adres:hoerikwaggobookings@sanparks.org
Website:www.sanparks.org
Prijs volwassenen:980,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Van strand tot de top op Chapmans Peak: de Silvermine Wandelroute neemt u mee op een prachtige tocht van Kommetjie langs het strand naar Constantia Nek.