Excursie

Premier Diamond Tours

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Tshwane Metro > Cullinan > Premier Diamond ToursBezoek een werkende diamantmijn in Cullinan. U kunt kiezen uit een toer waarin u bovengronds blijft ofwel mee kunt gaan in een mijn. Elke toer begint met een introductiefilmpje over de ondergrondse mijnen. Tevens zult u de werkplaats zien waar het snijproces plaats vindt. De tour duurt 1,5 tot 2 uur en vindt plaats van maandag tot en met zaterdag om 10.30 uur. Van maandag tot vrijdag is er tevens een tour om 14.00 uur. Bij te weinig boekingen gaan de toeren niet door; het is daarom noodzakelijk om vooraf te reserveren.

Neem vanuit Pretoria de N4 naar Witbank. Na 30 kilometer krijgt u de afslag naar Cullinan. Volg de weg nu 16 kilometer. Bij de Shell-garage in Cullinan gaat u links. Vervolgens bij Wimpy rechts. Steek de kruising over en daarna de spoorwegovergang. Tussen het tweede en derde huis aan uw rechterhand kunt u een parkeerplaats oprijden. U vindt het Premier Tours Ticket Kantoor in het gebouw met ondermeer Peter Pancakes.

Startplaats:Cullinan
Contactpersoon:Liza
Plaats:Cullinan
Telefoon:+27 (0)12 734 0081
Fax:+27 (0)12 734 0082
Mobiel:+27 (0)83 261 3550
E-mail adres:pdtours@iafrica.com
Website:www.diamondtourscullinan.co.za
Prijs volwassenen:50,00
Prijs kinderen:25,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Bekijk de mijn waar de grootste diamant ter wereld is gevonden.