Excursie

Origins Centre

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/City Centre > Origins CentreRotstekeningen zijn door heel Zuid-Afrika te vinden en vertellen de geschiedenis en culturele waarden van de verschillende stammen als Xhosa, Zulu en Bushman. In het Origins Centre wordt u meegenomen op een ontdekkingstocht langs deze tekeningen en wordt hun betekenis uitgelegd. Daarnaast komt het verhaal van de blanke kolonisten aan bod. De aankomst van de eerste schepen, de eerste paarden, geweren en nieuwe ziektes waar vooral de San (Bushman) zwaar onder geleden heeft. Het museum is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag sluit het museum om 20.00, op zaterdag en zondag om 17.00 uur.

Neem vanaf Johannesburg International Airport de R 24 richting Johannesburg. Deze weg blijft u volgen, ook als na 17 kilometer de weg een tweebaans wordt. U ziet hier het East Gate Shopping Centre aan uw linkerhand.
Blijf de weg volgen. Deze gaat nu over in Broadway Road, Kitchener Street en Commissioner
Ga rechts af de Rissik Street in. Op de kruising met de 11e Avenue gaat u linksaf de Korte Street in. Blijf rechtdoor rijden tot u het terrein van Wits Universiteit oprijdt. Het museum is het eerste gebouw links. Vanaf de luchthaven is het 27 kilometer tot het museum.

Startplaats:Johannesburg/City Centre
Contactpersoon:Mike Pfeiffer
Adres:1. Yale Road
Plaats:Johannesburg/City Centre
Telefoon:011 - 717 4700
Fax:011 - 717 4701
E-mail adres:info@originscentre.co.za
Website:www.originscentre.co.za
Prijs volwassenen:45,00
Prijs kinderen:25,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Maak een reis in de fascinerende geschiedenis van oude volken zoals de Bushman. In het Origins Centre kunt u zien hoe gewoontes en tradities de geschiedenis hebben overleefd.