Excursie

Newton Cultural & Shopping Cnt

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/City Centre > Newton Cultural & Shopping CntTheater, toneel, film en kunst - in Newtown in het hartje van Johannesburg klopt het culturele hart van Zuid-Afrika. Elke zaterdag is er een vlooienmarkt, het beroemde Market Theater is hier gevestigd dat zich tijdens de Apartheidsjaren als niet-raciaal theater presenterde evenals het MuseumAfrica waar de geschiedenis van Johannesburg vanuit Afrikaans perspectief wordt tentoongesteld. In het Workers' Museum wordt het verhaal van de migranten sinds 1900 verteld die hun heil in de mijnen kwamen zoeken maar onder erbarmelijke omstandigheden moesten werken en wonen. Geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 09.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis.
In Newtown komen de verschillende Afrikaanse culturen samen en dat levert elke dag weer een levendig spectakel op. Newtown is de plaats voor dansfestivals maar ook voor typisch Afrikaans eten in restaurants als Gramadoela & Sophiatown. Dagelijks geopend, entree is gratis.

Newtown is tegenwoordig makkelijk bereikbaar via de nieuwe Nelson Mandela Brug die vanuit de noordkant van de stad Braamfontein aan Newtown verbindt.

Startplaats:Johannesburg/City Centre
Adres:West Street/Quin Street
Plaats:Johannesburg/City Centre
Telefoon:+27 (0)11 833 6323
Website:www.newtown.co.za
Prijs volwassenen:0,00
Prijs kinderen:0,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Ervaar de vibe van Afrika in Newtown met Afrikaanse restaurants, jazzcafé's en het wereldberoemde Market Theater. Bezoek het Workers Museum of Museum Africa.