Excursie

Nederburg Wines

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Paarl > Nederburg WinesHet grootste en meest bekende wijnlandgoed van Zuid-Afrika is Nederburg. De productie van deze farm ligt op 650.000 flessen, een enorme hoeveelheid. Elk jaar in april wordt een veiling gehouden voor professionele wijnkopers die inmiddels wereldberoemd is geworden. Daarnaast produceert Nederburg een wijde reeks aan wijnen, waaronder blends als Edelrood en Baronne. Nederburg is op weekdagen geopend van 09.00 - 16.30 uur. Op vrijdag tot 15.00 uur.

De wijnproeverijen op Nederburg zijn zeer professioneel en interessant. Door de brede reeks aan wijnen kunt u zich hier goed oriƫnteren op de diverse type wijnen. Een film laat de geschiedenis van Nederburg zien en brengt de eerste (Duitse) wijnmakers ronde de Tweede Wereldoorlog in beeld die het koude gistingsproces in Zuid-Afrika hebben geintroduceerd waarmee een goede kwaliteit witte wijn gemaakt kon worden. De tour brengt u via de wijnmakerij naar het museum waar ondermeer oude eikenhouten vaten staan met ingegraveerde teksten. Verder kunt u een kijkje nemen rond het herenhuis dat een mooi voorbeeld is van de Kaaps-Hollandse architectuur.

Nederburg ligt aan de noordkant van Paarl. U kunt het beste de N1 nemen tot u aan de Hugenotentunnel komt. U neemt de laatste afslag naar Paarl net voor de tunnel (hier staat ondermeer Worcestor en Sonstraal Road aangegeven). Ga bovenaan links en blijf de weg volgen tot u aan de linkerkant de toegang tot Nederburg krijgt.

Startplaats:Paarl
Adres:Sonstraal Road
Plaats:Paarl
Telefoon:+ (27) 21 862 3104
Fax:+ (27) 21 862 4887
E-mail adres:nedwines@distell.co.za
Website:www.nederburg.co.za
Prijs volwassenen:15,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: