Excursie

Mohololo Wildlife Rehab

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Hoedspruit > Mohololo Wildlife RehabHet Mohololo Wildlife Centre in de buurt van Hoedspruit is een opvangcentrum voor gewonde of vergiftigde wilde dieren die niet meer kunnen overleven in het wild. Hier worden ze verzorgd en soms geprobeerd om ze terug te brengen in het wild. Meestal blijven ze hun leven lang in het rehabilitation centre. Ook verzorgen ze hier wilde dieren die bijvoorbeeld in het begin van hun jonge leven zijn opgegroeid bij mensen in plaats van in het wild. Deze dieren zijn niet meer in staat voor zichzelf te zorgen en zien vaak een mens als hun ouder/familie. Het is bijzonder om te zien met hoeveel toewijding de verzorgers hier aan het werk zijn. 2x per dag zijn er rondleidingen, om 9h30 en om 15h00. Op zondag alleen om 15.00 uur. Een tour duurt 2 tot 2,5 uur.

Vanaf Hoedspruit neemt u de R 527 richting Tzaneen/Ohrigstad. Na enkele kilometers splitst de weg. Ga nu linksaf de R 531 op richting Klaserie/Nelspruit. Blijf de weg volgen tot u na ongeveer 10 kilometer het centrum vanzelf aan de rechterkant krijgt.

Startplaats:Hoedspruit
Adres:R 531
Plaats:Hoedspruit
Telefoon:+ 27 (15) 795-5236
Fax:+ 27 (0)15 - 795 5333
Mobiel:+ 27 (0)82 907 5984
E-mail adres:moholorehab@wol.co.za
Website:www.moholoholo.co.za
Prijs volwassenen:100,00
Prijs kinderen:50,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: