Excursie

Maropeng Visitor Centre

Zuid Afrika > Gauteng > West Rand > Cradle of Humankind World Heritage Site > Maropeng Visitor CentreMaropeng betekent 'terug gaan naar de plaats van origine' in het Setswana, de belangrijkste taal in de regio rondom Magaliesberg. Archeologische vondsten geven aan dat de mensheid hier al meer dan 3 miljoen jaar geleefd heeft. In het bezoekercentrum van Maropeng kunt u zien hoe de geboorteplaats van de mensheid zich ontwikkeld heeft in allerlei bijzonder interactieve tentoonstellingen, ondermeer met een boottocht. Het museum is dagelijks geopend tussen 9 en 17 uur. De laatste bootafvaart is om 16.00 uur. Een combinatieticket met de Sterkfontein Grotten is mogelijk.

Vanuit Pretoria gaat u richting Brits. Vanaf Brits neemt u R 560 richting Magaliesberg, Sun City. Ga bij de Hekpoortweg linksaf richting Magaliesberg. Na 14,4 kilometer gaat u rechtsaf de D 400 op. Na 1,7 kilometer vindt u het bezoekerscentrum rechts. De grotten liggen een stukje verder op de Hekpoortweg. Vanaf de kruising met de D 400 blijft u de Hekpoortweg nu nog 6,2 kilometer volgen om vervolgens linksaf te gaan.

Startplaats:Cradle of Humankind World Heritage Site
Adres:R 400
Plaats:Cradle of Humankind World Heritage Site
Telefoon:+27 (0)14 577 9000
E-mail adres:info@maropeng.co.za
Website:www.maropeng.co.za
Prijs volwassenen:85,00
Prijs kinderen:50,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Interactie tentoonstellingen over het begin van de mensheid - met boottrip!