Excursie

Mafunyani Tribal Village

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Hoedspruit > Mafunyani Tribal VillageLeven volgens oude Shangaan tradities in een moderne maatschappij vraagt dagelijks om aanpassingen en keuzes. In het Nyani Tribal Village vlakbij Hoedspruit heeft Axon Khosa in 1994 het dorp van zijn voorouders herbouwd om de culturele erfenis te bewaren en stamgenoten die inmiddels in een stedelijke omgeving wonen te laten zien hoe het leven van de ouders en grootouders was.
Een bezoek aan het dorp bestaat uit een rondleiding en informatie over de achtergrond van het bouwen van den huis, de manier waarop je dorp binnenkomt en uitleg over de heilige boom die in Shangaan kralen altijd het centrum vormt. U kunt na de tour van een uur blijven voor het traditionele diner. Na het diner wordt er rondom het vuur gedanst. De tour kunt u boeken vanaf 50 rand. Met diner betaalt u 150 rand.

Vanaf Klaserie kiest u de R 40 richting Hoedspruit. Na enkele kilometers kunt u rechtsaf de Guernsey Road in. Bordjes met Nyani zijn er helaas niet. Na 10 minuten op de Guernsey Rod ziet u de ingang van het dorp links.

Startplaats:Hoedspruit
Contactpersoon:Axon Khosa
Adres:Guernsey Road
Plaats:Hoedspruit
Telefoon:+27 (15) 7933816
Fax:+27 (15) 7933816
Mobiel:(+27) (0)835124865
E-mail adres:nyanitf@nix.co.za
Prijs volwassenen:50,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: