Excursie

Katambora Safaris

Zuid Afrika > Mpumalanga > Lowveld Legogote&Wild Frontier > White River > Katambora SafarisWandelsafari
Katambora Safaris organiseert diverse safari's met haar eigen rangers en jeeps in het Krugerpark als in Sabi Sands, een priv├ępark aan de rand van het Krugerpark. U kunt kiezen uit een ochtendwandelsafari in het Sabi Sands Game Reserve. De ranger haalt u op bij uw lodge of hotel. Tijdens de 3 uur durende wandelsafari zal hij u wijzen op allerlei interessante bijzonderheden in de Bush en proberen u zoveel mogelijk wild te laten zien.Ontbijt is inbegrepen. Rond het middaguur wordt u weer teruggebracht.

Namiddagsafari per jeep in Private Game Reserve
De avondsafari begint in de middag bij de ingang van het privepark. Per jeep wordt u meegenomen voor een safari van enkele uren. Als de zon ondergaat, is er tijd voor een sundowner. Daarna wordt met schijnwerpers geprobeerd om nachtelijke dieren te spotten. Rond 19.30 uur is er een bushbraai en rond de klok van 21.00 uur bent u weer bij uw auto. Diner inbegrepen.

Dagsafari in Krugerpark
Een volle dagsafari in het Nationale Krugerpark is de derde optie die wij bieden. We kunnen u ophalen bij uw lodge buiten het park (ongeveer een uur voordat het park opent), of in het restcamp binnen het park (ongeveer een uur nadat de poort van het park is opengegaan). Een hele dag wordt u meegenomen per jeep speurend naar wild. De ranger geeft veel uitleg over de bush en de gewoontes van dieren. Tussen 15.00 en 16.00 uur wordt u teruggebracht naar het restcamp; verblijft u in een lodge buiten het park, dan bent u rond 16.00 -17.00 weer terug.
De tarieven gelden overigens altijd op basis van minimaal 4 personen per activiteit. Bij deelname van minder mensen is de toegangsprijs hoger. U kunt voor boekingen het volgende nummer bellen: 078 387 6093.

U wordt opgehaald vanaf uw lodge of restcamp.

Startplaats:White River
Contactpersoon:Pg . Joubert
Adres:PO Box 262
Plaats:White River
Telefoon:013 - 751 3339
Fax:086 - 611 1321
Mobiel:083 - 255 9621
E-mail adres:bookings@katambora.co.za
Website:www.katambora.co.za
Prijs volwassenen:750,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: