Excursie

KWV Winetasting

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Paarl > KWV WinetastingKWV Winery is gevestigd aan de zuidkant van het dorp Paarl. Het ultramoderne bedrijf produceert naast wijn ook brandy en port. Hoewel de brandyproductie in principe in Worcestor is gevestigd, is het in Paarl wel mogelijk proeverijen mee te maken. KWV is van maandag tot zaterdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Op zondag tussen 11.00 en 16.00 uur. Keldertoeren zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag om 10, 10.30 en 14.15 uur. Op zondag is er een tour om 11.00 uur.
KWV is een afkorting van Koöperatiewe Wijnbouwers Vereeniging. Van oorsprong (opgericht in 1918) vormde de Koöperatiewe Wynbouwers Vereeniging een coöperatie, maar vanaf 2003 is de coöperatie geprivatiseerd om een sterkere marktpositie te kunnen opbouwen. Het herenhuis van KWV - Laborie - staat aan de overkant van de straat en is ingericht als restaurant voor lunch en wijnproeverijen.

Als u vanaf de zuidkant het dorp Paarl inrijdt (komend vanaf richting Kaapstad/Stellenbosch) krijgt u KWV aan uw linkerhand. Om bij de kelders uit te komen, gaat u bij de stoplichten linksaf en neem de eerste straat rechts. U krijgt de toegang tot het bedrijfsterrein aan uw rechterhand.

Startplaats:Paarl
Contactpersoon:Maya Friedericht
Adres:Kohler Street
Plaats:Paarl
Telefoon:+ 27 (21) 807 3007
Fax:+ 27 (21) 807 3119
E-mail adres:customer@kwv.co.za
Website:www.kwv.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: