Excursie

Johannesburg Art Gallery

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/City Centre > Johannesburg Art GalleryJohannesburg Art Gallery (JAG) is in het hartje van de stad gevestigd met een bijzondere collectie Oude Meesters, moderne kunst en diverse Afrikaanse kunstvormen als kraal- en houtsnijwerk. De Gallery is de grootste op het Afrikaanse continent en bestaat sinds 1910. Oprichter van de galerie was de Wits Universiteit. Het gebouw op Joubert Park is inmiddels een nationaal monument.
Geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis. Gesloten op maandag.

Neem vanaf de luchthaven de R 24 richting Johannesburg/City Centre. Neem op het knooppunt Eastern Bypass (N3/N12) richting Johannesburg. Op de Zuidelijke Bypass met de N12 neemt u de M2 richting City Centre/Roodepoort. Blijf deze volgen tot afslag 11, M9 Rissik Street. Ga aan het einde rechts. De 3e grote kruising is de kruising met Anderson Street. Hier gaat u rechts tot u bij de grote kruising met Von Wieligh Street komt. Hier gaat u links. Deze straat gaat over in de King George Street die aan het Joubert Park zoomt.

Startplaats:Johannesburg/City Centre
Adres:King George Street
Plaats:Johannesburg/City Centre
Telefoon:+27 (0)11 725 3130
Fax:+27 (0)11 720 6000
E-mail adres:job@joburg.org.za
Website:www.joburg.org.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: