Excursie

Jessica Hippo

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Hoedspruit > Jessica HippoNijlpaarden (hippo in het Engels) zijn verantwoordelijk voor de meeste dodelijke ongevallen met dieren in Afrika. Met een nijlpaard valt niet te spotten. De dieren zijn agressief, sterk en verradelijk snel. Geen dier om als vriendelijk huismaatje te houden.
Verrassend genoeg heeft Hoedspruit wel haar huisdier-nijlpaard. Nijlpaard Jessica is een aaibaar nijlpaard en inmiddels wereldwijd beroemd. Geboren in 2000 tijdens de grote overstromingen in het Krugerpark en Mozambique verloor kleine Jessica haar moeder en is opgevangen door Tonie & Shirley Joubert die tijdens een wandeltocht het dier aan de oevers vonden. Als ranger had Tonie ervaring in de opvang van dieren en wist kleine Jessica's leven te redden.
Jessica is nu dagelijks te bezoeken. Van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur en vanaf 15.00 - 17.00 uur. Op zondag tussen 10 en 12 uur.

Neem vanuit Hoedspruit de R 527 richting Lydenburg/Ohrigstad. Na circa 8 kilometer ziet u een Essex station. Hier staat ook een bord met Jessica de Hippo. Ga hier rechts, volg de gravelweg voor nog eens 7 kilometer. Net voor de laag waterbrug gaat u rechts en ziet u de toegang tot het hek.

Startplaats:Hoedspruit
Contactpersoon:Tonie & Shirley Jouberg
Plaats:Hoedspruit
Telefoon:+27 (0)15 795-5249
E-mail adres:joubert@jessicahippo.com
Website:www.jessicahippo.com
Prijs volwassenen:75,00
Prijs kinderen:30,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: