Excursie

Jembisa

Zuid Afrika > Limpopo > Waterberg > Vaalwater > JembisaLokale excursies:
*Paardrijden bij Horizon Horseback Adventures
Gasten kunnen op het terrein rijden of in het safari gebied. Zowel voor de geoefende als de beginnende ruiter . U kunt hier terecht vanaf 8.00 en 16.30,
Het is ongeveer 30min. rijden van Jembisa en de kosten zijn R150 per persoon per uur.
*Paardrijden bij Koshari Game Ranch
U kunt hier in een private game reserve rijden met giraffen en ander wild. Zowel voor de geoefende als de beginnende ruiter. U kunt hier in de vroege ochtend en de late avond terecht.. Het is ongeveer 40min. rijden van Jembisa en de kosten zijn R300 per persoon per dagdeel.
*Olifant Safarie
Kom kennis maken met onze olifanten, voordat u een olifant toegewezen krijgt. De trainers kunnen u helpen voordat u een ritje op een olifant maakt.. Wij gaan in kleine groepen van 2-8 personen. Kinderen vanaf 5 jaar mogen mee onder begeleiding van een ouder. De kosten zijn R800 voor volwassene en, R350 voor kinderen (tot 12 jaar).
*Farm Tours met Charles Baber op Triple B Ranch.
Charles heeft een enorme kennis van Waterberg en zijn geschiedenis. Alhoewel Charles van engelse origine is, waren zijn voorouders een van de eerste families die zich in deze streek vestigden. Charles heeft een echte cattle ranch en voor iedereen die geintresseerd is in het boerenleven een echte must. Het is ongeveer 30min.van Jembisa en de kosten zijn R150 per persoon per tour.
*Nijlpaarden museum
Opgericht door Clive Walker, een intressant en informatief museum, u kunt hier zelfs een neushoorn wees bezoeken. De kosten zijn R20 voor volwassenen en R10 voor kinderen.

Vanuit Johannesburg rijdt u richting Pretoria (R21) voor ongeveer 20min neem daarna de (N1 North) richting Pietersburg/Polokwane. Sla af bij Kranskop, bij de tol ingang richting Nijlstroom/Modimolle, hierna richting Vaalwater (60km). In Vaalwater rechts bij het eerste kruispunt, richting Melkrivier. Nog ongeveer 42km en sla links af bij de gravelweg richting Melkrivier School/ Lapalala. Na ongeveer 6km rechts afslaan, er staat een oud Kaaps hollandse farm aan de rechterkant, rij langs het neushoornmuseum. Na het neushoornmuseum 3,3km is de hoofdingang van de Jembisa Lodge aan de rechterkant. Als u naar het Kingfishercottage rijdt gaat u langs de hoofdingang naar Jembisa. Na 1km gaat de weg naar links. Aan het eind van de weg/heuvel zult u de Kingfisher ingang zien aan u rechterkant. De Kingfisher ingang is voor de Palace River Bridge.

Startplaats:Melkrivier
Adres:P.O. Box 162
Plaats:Vaalwater
Telefoon:+27 (0)14 755 4415
Fax:+27 (0)14 755 4444
E-mail adres:info@jembisa.com
Website:www.jembisa.com


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: