Excursie

Groote Schuur Residential

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Rondebosch > Groote Schuur ResidentialSinds 1911 hebben de leiders van Zuid-Afrika hun thuis gevonden in Groote Schuur Residence in Rondebosch. Het statige huis, gebouwd in 1657, als een opslagplaats, is door Cecil Rhodes in de 19e eeuw omgebouwd tot residentieel verblijf. De verbouwing is uitgevoerd door de beroemde Herbert Baker. Hoewel Cecil Rhodes is overleden in zijn cottage in Muizenberg op 26 maart 1902 heeft hij wel enige tijd opgebaard gelegen in Groote Schuur voordat hij naar Zimbabwe is vervoerd om daar begraven te worden.
Op 5 mei 1990 hebben de voormalige president F.W. de Klerk en ANC president Nelson Mandela in dit gebouw het eerste verdrag getekend waarmee de onderhandelingen op weg naar een vreedzame overgang van Apartheid naar een volledige Democratie konden worden gestart.
Op donderdag worden rondleidingen georganiseerd

Startplaats:Kaapstad/Rondebosch
Plaats:Kaapstad/Rondebosch
Telefoon:+27 (0)21 873 6789


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: