Excursie

Gone Rural

Zuid Afrika > Swaziland > Swaziland - Streken > Ezulwini > Gone RuralGone Rural is opgericht in 1992 door de inmiddels overleden Jenny Thorne die samen met een groepje van 30 vrouwen kleine locale bedrijfjes oprichtte waar vrouwen hun vaardigheden kunnen gebruiken om prachtige producten te maken die aan diverse winkels en kraampjes worden verkocht. De samenwerking onder de vrouwen gebeurt met respect voor hun cultuur waarin samenwerking, Swazi tradities en cultureel erfgoed belangrijk zijn.
Door Gone Rural is in 2006 de non profit organisatie Gone Rural BoMake opgezet, waarmee een bredere inzet mogelijk is. De organisatie richt zich op vrouwen uit kanslose gebieden en biedt hen opleiding, gezondheidszorg en de kans op een inkomen.
De producten van Gone Rural zijn prachtig. Van luxe geweven manden en schalen tot tafellopers, kaarsen, lieve decoraties en prachtig aardwerk. De producten van Gone Rural zijn wereldwijd beschikbaar, maar het is toch het leukst om bij het centrum in Swaziland te shoppen. Gone Rural zit in Malandela's Farmhouse, naast House on Fire in de Malkerns valley.

Neem op de M103 die door de Ezulwini Vallei loopt de afslag naar Malkerns. Na 1 kilometer ligt Malandela's Farmhouse bovenaan de heuvel.

Startplaats:Ezulwini
Adres:Malkers Route
Plaats:Ezulwini
Telefoon:+268 (0)550 4936
Fax:+268 (0)550 4932
E-mail adres:julie@gonerural.co.sz
Website:www.goneruralswazi.com
Prijs volwassenen:0,00
Prijs kinderen:0,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Gone Rural maakt prachtige handgemaakte producten die wereldwijd worden verkocht.