Excursie

Gold Reef City Amusementspark

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/City Centre > Gold Reef City AmusementsparkGold Reef City is een amusementspark ten zuiden van het centrum van Johannesburg. Het complex bestaat uit een pretpark, een Apartheids museum, een casino, en een oude goudmijn. Deze mijn kunt u bezoeken waarbij u 220 meter ondergronds gaat. Mocht u last hebben van claustrofobie dan is het beter om bovengronds te blijven. Rondom de mijn is het pretpark aangelegd met meer dan dertig spannende attracties. Het Gold Reef City Themapark laat een kijkje zien in het leven toen Jozi (Johannesburg) volop in de Gold Rush zat.

De Jozi's Story of Gold is een interactieve tour waarin het park haar historische- en goudmijn attracties samenbrengt in een vermakelijk en educatief pakket. Het bestaat uit een ondergrondse mijn tour, bezoeken aan museumhuisjes, goud gieten en - wanneer de tijd het toelaat - een kans om goud filteren te zien of nog een bezoek te brengen aan Zuid Afrika's enige 4D theather; the Odin. Het is een kans voor u om terug te gaan in de tijd en de geschiedenis van de Gold Rush van Johannesburg zelf te beleven.

Gold Reef City is geopend van dinsdag t/m zondag van 19.30 tot 17.00 uur.
Mijntoeren zijn om 09.00, 10.00, 11.00, 14.00 en 15.00 uur.

Gold Reef City ligt zo'n 6 kilometer ten zuiden van Johannesburg en 25 kilometer van de luchthaven. Neem de M1 South en volg de borden naar Gold Reef City.

Startplaats:Johannesburg/City Centre
Plaats:Johannesburg/City Centre
Telefoon:+27 (11) 496 1400
Fax:+27 (0)11 248 6863
E-mail adres:bblack@goldreefcity.co.za
Website:www.goldreefcity.co.za
Prijs volwassenen:250,00
Prijs kinderen:150,00

Gratis entree voor kinderen onder de 2 jaar


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
Ik wil gebruik maken van de actie van deze excursie
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Gold Reef City heeft natuurlijk diverse restaurants zoals Ola Mily Lane, Mugg & Bean, Barcelos en Barnato's Coffee Shop & Restaurant.