Excursie

DeWildt Cheetah&Wildlife Trust

Zuid Afrika > North West Province > Bojanala > Brits > DeWildt Cheetah&Wildlife TrustDe Wildt Cheetah & Wildlife Centre is bekend geworden door de opvang van bedreigde cheetahs in de omgeving. De opvang bestaat sinds 1971 en is uitermate succesvol gebleken. Tegenwoordig worden daarom ook wilde honden, bruine hyena en andere bedreigde diersoorten opgevangen.
Het is mogelijk om een drie uur durende toer mee te maken per jeep. De toeren vinden plaats op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 08.30 en 13.30 uur. Kinderen onder 6 jaar mogen helaas niet mee op het voertuig.
Op dinsdag en vrijdagochtend om 07.30 uur (08.00 in de wintertijd) is het mogelijk om cheetahs te zien rennen. Een spectaculair gezicht, want cheetahs kunnen een topsnelheid bereiken van 110 kilometer per uur. Deze rentocht maakt deel uit van een trainingsprogramma voor cheetahs. Kinderen onder 12 worden niet toegelaten. Voor professionele fotografen gelden andere tarieven. De tours moeten vooraf gereserveerd worden
Er zijn verder een coffeeshop, souvenirwinkel en een lodge op het terrein.

Neem vanuit Pretoria de N4 richting Brits. Let op: er zijn twee N4-afslagen. Neem in dit geval de N4-afslag op de N1 bij Doornpoort. Hier staat Rustenburg/Brits aangegeven. Het handigste is als u halverwege de R 513 op gaat en Hartbeespoort volgt. De Wildt ligt langs de R 513, circa 15 kilometer voor het dorp Hartbeespoort.

Startplaats:Brits
Contactpersoon:Marilyn Hull
Adres:Farm 22 ( R513)
Plaats:Brits
Telefoon:+27(0)12 504 1921
Fax:+27(0)12 504 1556
E-mail adres:cheetah@dewildt.org.za
Website:www.dewildt.org.za
Prijs volwassenen:220,00
Prijs kinderen:220,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: