Excursie

Clementina Ceramics

Zuid Afrika > Western Cape > Greater Cape Town > Kaapstad/Woodstock & Observatory > Clementina CeramicsDe keramieke aardenwerken voorwerpen van Clementina van der Walt zijn in Zuid-Afrika duidelijk herkenbaar. De koppen en schotels, borden en schaaltjes in Afrika print zijn onmiskenbaar. Clementina is vooral bekend geworden door haar samenwerking met Cafe Africa in Kaapstad, dat in 1992 in Observatory als Afrikaans fusion restaurant is begonnen maar nu is uitgegroeid tot een overbekend restaurant in Kaapstad centrum. Haar werk is nog altijd in het restaurant te koop.
Sinds 2008 is een winkel van Clementina van der Walt gevestigd in de opkomende wijk Woodbury waar oude fabriekshallen worden omgebouwd tot moderne karakteristieke shoppingcentra.The Old Mill is een complex met theater, gallerijen en winkeltjes dat op werkdagen is geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden van 09.00 - 15.00 uur. Zondag gesloten.

Vanuit Kaapstad centrum is de makkelijkste manier om in het centrum Strand Street te kiezen en deze richting Woodstock aan te houden. De weg gaat over in New Market Street (R 102) en wordt vanzelf Albert Road (R 102). Net voor de grote rotonde met Voortrekker Road en Salt River Road ligt the Old Biscuit Mill aan de linkerkant.
Kom je vanaf de N1 vanaf richting Paarl, dan is het 't makkelijkst om de afslag Woodstock te nemen.Ga onderaan met de weg (links) mee tot de grote kruising met Church Street, New Market Street en Albert Road. Ga hier linksaf. Net voor de grote rotonde met Voortrekker Road en Salt River Road ligt the Old Biscuit Mill aan de linkerkant.

Startplaats:Kaapstad/Woodstock & Observatory
Contactpersoon:Clementina van der Walt
Adres:The Old Biscuit Mill - Shop C101/b, 375 Albert Roa
Plaats:Kaapstad/Woodstock & Observatory
Telefoon:+27(0)21 447 1398
E-mail adres:clementina@mweb.co.za
Website:www.theoldbiscuitmill.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Het aardewerk van Clementina van der Walt is onmiskenbaar door de Afrikaanse print en de prachtig afgewerkte details.