Excursie

Boschenmeer Golf Estate

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Paarl > Boschenmeer Golf EstateDe golfbaan van Boschenmeer is gevestigd op het gelijknamige landgoed dat bestaat uit een vakantiepark met ruime, luxe bungalows aan de rand van de enige 27 holes golfbaan in de Kaapprovincie. Met uitzichten op de Drakensteinbergen ligt de golfbaan te midden van bijzondere natuurpracht.

De golfbaan ligt aan de R 301 (op sommige kaarten aangegeven als R 303) net buiten Paarl op weg naar Franschoek. Het makkelijkste is om de N1 als uitgangpunt te nemen. Blijf de N1 volgen. U krijgt de afslag Paarl (dorp), maar deze neemt u niet. U gaat bij afslag 59 (Wellington en Jan Van Riebeeck Drive) de N1 af. Ga op de T-splitsing rechtsaf richting Franschoek, onder de snelweg door. Na circa 1 kilometer krijgt u rechts de toegang tot de golfbaan. Als u vanaf Stellenbosch komt, is het ook het handigst om bij Paarl even de N1 op te gaan.
Vanaf Franschoek kiest u eerst de R 45 naar Paarl. Bij Wemmershoek, circa 10 kilometer buiten Franschoek, gaat u echter rechtsaf de R 301 (soms als R 303 aangegeven) op. De golfbaan krijgt u ongeveer na 20 kilometer aan uw linkerhand.

Startplaats:Paarl
Plaats:Paarl
Telefoon:+27 (0)21 863 2828
Fax:+27 (0)21 863 3660
E-mail adres:reception@paarlgolfclub.co.za
Website:www.paarlgolfclub.co.za
Prijs volwassenen:400,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De golfbaan op Boschenmeer Estate heeft een prachtig uitzicht op het Drakenstein Gebergte. Bovendien is dit de enige 27 holes golfbaan aan de Kaap.