Excursie

Blyde Dam Sunset Boat Cruises

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Hoedspruit > Blyde Dam Sunset Boat CruisesVanaf de Drie Rondavels begint de grote waterdam Blyde Dam. Vanaf de Blyde Canyon Nature Reserve aan de zijde van Hoedspruit varen cruiseboten over het meer. Tijdens de 1,5 uur durende trip ziet u ondermeer de drie rondavels maar ook de Kadhishi Tufa Waterval. Een tufa waterval is een waterval met een hoog gehalte calcium doordat het water over dolomietenrotsen stroomt. Het is overigens ook mogelijk om door het park een wandeling te maken van zo'n 2 tot 5 kilometer naar de waterval. Er zijn drie afvaarten per dag: om 9, 11 en 15.00 uur. Prijs: 70 rand per persoon.

De boottour vertrekt aan de noordzijde van de dam. Neem eerst de R 527 vanuit Hoedspruit richting Ohrigstad. Na een paar kilometer gaat u linksaf de R 531 op. Na enkele kilometers kunt u rechtsaf richting Swadini en Blyde Dam. Rijdt door tot u bij het natuurreservaat bent.

Startplaats:Hoedspruit
Contactpersoon:Hennie
Adres:Forever Swazini Resort
Plaats:Hoedspruit
Telefoon:+27 (0)15 795 5961
Fax:+27 (0)86 637 2413
E-mail adres:bookings@blydecanyon.co.za
Website:www.blydecanyon.co.za
Prijs volwassenen:70,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: