Excursie

Bloukrans Bungy

Zuid Afrika > Eastern Cape > Gardenroute-E & Baviaanskloof > Stormsrivier, ec > Bloukrans BungyBeleef de ultieme ervaring en maak de langste bungy jump ter wereld vanaf de Tsitsikamma boogbrug. Je sprong vanaf de enkelboog brug begint op 216 meter boven de rivier. In je volle harnas loop je naar dit superhoge punt, je krijgt nog een aantal instructies van de getrainde staf, de telling begint. Tien, negen, acht - met een enorme vlucht duik je richting de rivier.

Bloukrans Bridge Bungee Jump: U wordt veilig vastgemaakt in een complete uitrusting en vervolgens loopt u over een speciaal ontworpen catwalk (216 m lang), die gespannen is onder het wegoppervlak en u naar de top van de brug leidt - 216 meter boven de Bloukrans Rivier. Hier ontvangt u de laatste instructies van het zeer ervaren team, er wordt afgeteld en daar gaat u! Bloukrans gebruikt een slingertechniek die de meest soepele en comfortabele bungy jump verzekert. R 580,00
Bloukrans Bridge Flying Fox: Een kabelbaan van 200 m ("foofy slide" onder Zuid-Afrikanen), in een veilige uitrusting, die onder de brug door loopt! Dit is de snelste weg om uw bungy jump plek te bereiken. Als de bungee jump niet voor u is, is dit op zichzelf een uitstekend alternatief voor een adrenaline stoot. Het is een leuke optie voor groepen en families. R 150,00
Bloukrans Bridge Walking Tour: Bekijk 1 van Afrika's wonderen van dichtbij. Dit is de hoogste en langste brug in Afrika. De op 2 na hoogste in de wereld en de grootste enkel gespannen boogbrug ter wereld. Kom en leer over de ongelooflijke technische aspecten van het bouwen van deze brug. Wandel over een spectaculaire en speciaal ontworpen catwalk naar het hoogste punt van de brug waar u uitkijkt over de kloof naar de bergen en de zee in de verte. Goed geïnformeerde gidsen laten u kennismaken met de betovering van deze speciale plek. De perfecte manier om een "live bungy show" van dichtbij te zien en een ideaal alternatief voor het springen zelf! R 70,00
Veilige parkeergelegenheid, restaurant, bar, picknicktafels, souvenirwinkel, openbare toiletten en creditcardfaciliteiten zijn aanwezig. Het kantoor is toegankelijk voor rolstoelen. Dagelijks geopend van 9 tot 5 en begeleide tours op aanvraag.

Vanuit Plettenberg Bay: Neem de N2 in oostelijke richting, volg de weg ca. 40 km, over de tolweg en neem de afslag naar links bij het Tsitsikamma Khoisan village.
Vanuit Port Elizabeth: Neem de N2 richting Plettenberg Bay. De brug ligt 20 km ten westen van Storms River.

Startplaats:The Crags
Contactpersoon:Braden Tuohey
Adres:P.O. Box 137
Plaats:Stormsrivier, ec
Telefoon:+27(0)42 2811 458
Fax:+27(0)42 2811 029
E-mail adres:info@faceadrenalin.com
Website:www.faceadrenalin.com
Prijs volwassenen:620,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Maak de langste bungy jump ter wereld vanaf de boogbrug Bloukrans in het Tsitsikamma Forest, 40 kilometer oostelijk van Plettenberg Bay. Liever een rustig familie uitje? Glij per kabelbaan door onder de boogbrug.