Excursie

Art Karoo

Zuid Afrika > Western Cape > Klein Karoo > Oudtshoorn > Art KarooArtKaroo - Authentieke kunst uit de Karoo - bestaat uit een gallerij van 'levende' kunst, waar u niet alleen een selectie van de werken van de beste artiesten uit de omgeving vindt, maar die ook nog eens een ongeloofelijke ervaring biedt!
De gallerij is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en in de weekenden van 09.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 21.00 uur.
Er is veilige parkeergelegenheid, creditcardfaciliteiten en begeleide tours (op aanvraag). Naast de gallerij vindt u een bar, restaurant en picknick-tafels.

Baron van de Reede is de hoofdstraat (main street) in Oudtshoorn. Als u vanuit Prince Albert over de Swartbergpas en via de R328 komt rijdt u via deze straat het dorp in.

Startplaats:Oudtshoorn
Contactpersoon:Janet/Joni
Adres:107 Baron van Reede Street
Plaats:Oudtshoorn
Telefoon:+27(0)44 279 1093
Fax:+27(0)44 279 1093
Mobiel:+27 (0)832518093
E-mail adres:janetdixon@wispernet.co.za
Website:www.artkaroo.co.za


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Met ArtKaroo Outdoors kunt u een verschillende excursies boeken waarbij u met een Karoo-artiest de bush in trekt voor een cursus creatief schilderen.
  • U kunt een dagexcursie boeken – schilderbenodigdheden, locale maaltijden, frisdranken en wijn, transport, begeleiding en schilderplaatsen in de bush worden verzorgd – voor R 1200 of € 95,00 per persoon (geen accommodatie)
  • Op aanvraag zijn tours van 2-7 dagen mogelijk (accommodatie inbegrepen) die op maat gemaakt kunnen worden (min. 2, max. 8 personen per groep). De kosten zijn ca. € 1600 per persoon voor 7 dagen of ca. € 250,00 per persoon per dag. De kosten kunnen variëren afhankelijk van uw wensen.
  • De locaties zijn heel speciaal – niet te gewoonlijke toeristen spots en mooi gelegen. Voor de langere tours worden 3- of 4-sterren B&B’s gebruikt