Excursie

44. Stanley Avenue

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Johannesburg Metro > Johannesburg/City Centre > 44. Stanley AvenueGevestigd in een serie voormalige werkplaatsgebouwen van de Automobile Association (AA) biedt 44. Stanley Avenue nu een ontspannende serie winkeltjes, restaurants en galerieën. Handgemaakte Afrikaanse kunst, antiek uit Europa of een lekkere lunch in één van de restaurantjes - 44. Stanley Avenue presenteert zichzelf als het best bewaarde geheim van Johannesburg.
Geopend tijdens de normale winkeluren. Ook open op zondag.

Neem vanaf de luchthaven de R 24 richting Johannesburg/City Centre. Neem op het knooppunt de Eastern Bypass (N3/N12) de linkerbaan richting Germiston. Op de Zuidelijke Bypass met de N12 neemt u de M2 West richting City Centre/Roodepoort. Blijf deze volgen en blijf op de linkerbaan en neem de Pretoria afslag net voorbij afslag 10 Village Road/Selby. U kunt nu de M1 op noordwaarts richting Sandton. U ben nu op de De Villiers Graaf Motorway. Neem afslag 13, R 55 Empire Road. Houdt bovenaan links aan. Het eerste stoplicht links is Owl Street. Ga hier links in, de eerste weg rechts is Stanley Street. Als u het Holiday Inn links ziet liggen, krijgt u al snel een grote kruising. Steek over, de weg verandert nu in Stanley Street. Neem de 1e links en u bent in Stanley Avenue.

Startplaats:Johannesburg/City Centre
Adres:44. Stanley Avenue, Milpark
Plaats:Johannesburg/City Centre
Telefoon:+27 (0)11 836 8242
Fax:+27 (0)11 838 0749
E-mail adres:brian@44stanley.co.za
Website:www.44stanley.co.za
Prijs volwassenen:0,00
Prijs kinderen:0,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Stanley Street noemt zichzelf het best bewaarde geheim van Johannesburg. In een voormalige werkplaats van de wegenwacht is nu een centrum met boetiekjes, restaurants en galerieën gevestigd.