Eetgelegenheid

Lelieblom Farm

Zuid Afrika > Western Cape > West Coast > Darling > Lelieblom FarmZuid-Afrikaanse farms staan bekend om hun boerekos waar vaak geroosterd lam, waterblommetjie bredie, bobotie en kippenpastei op het menu staan. Op Lelieblom Farm kunt u genieten van al dit lekkers in een echte boerderijsetting waar nostalgie en moderniteit hand in hand gaan. Het restaurant is alleen op zaterdagavond en zondagmiddag voor lunch geopend. Op zondag zijn families met kleine kinderen welkom. Op zaterdag mogen kinderen vanaf 14 jaar aan het diner deelnemen. Vooraf bespreken is noodzakelijk.

Rijdt vanuit Darling door het dorp tot de kruising bij de Standard Bank. Ga hier links af en volg de weg nu 15 kilometer. U komt over een spoor, rijdt onder bluegum bomen door en tenslotte gaat de asfaltweg over in een gravelweg. Na circa 15 km zult u een bord aan de rechterkant zien staan naast een groot houten kruis. Ga bij het bord rechts en volg het farmpad nog eens 1,8 kilometer.

Contactpersoon:Karen
Adres:Farm Lelieblom
Plaats:Darling
Telefoon:+27 (0)22 492 3285
E-mail adres:karen@lelieblom.co.za
Website:www.lelieblom.co.za

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Dineren of lunchen op een echte Zuid-Afrikaanse farm. Proef de Zuid-Afrikaanse gastvrijheid in locale lekkernijen als lam, bobotie en kippenpastei.