Eetgelegenheid

Bientang's Cave

Zuid Afrika > Western Cape > Overberg > Hermanus > Bientang's CaveHet restaurant bevindt zich onder Marine Drive, op ca. 100 m van de oude haven en maar 10 meter van het water. Van mei t/m december vormt het terras dan ook een mooie uitkijkpost om walvissen te spotten.
Bientang's Cave heeft een vast menu en een á la carte menu van voornamelijk visgerechten. In het seizoen wordt kreeft aangeboden tegen marktprijzen. Er is ook een delicatesse van de dag, variërend van Beluga Kaviaar met champagne tot salades, lichte maaltijden, etc. Curries en stoofschotels moeten tevoren besteld worden. Er is ook een dessertkaart en uitgebreide wijnkaart.
Het restaurant catert ook voor groepen met een totaal van 80 zitplaatsen binnen en 100 buiten. Voor groepen zijn er speciale menu's vanaf R120 per persoon. Vanzelfsprekend is het voor groepen noodzakelijk om tevoren te boeken.

Het hele jaar door geopend voor lunch van 11.30 - 16.00 (tenzij het weer het niet toelaat) en voor diner in het hoogseizoen meestal van 19.00 - 21.00 en buiten het zeizoen op vrijdag en zaterdag van 19.00 - 21.00 uur (dit hangt af van het weer en het aantal boekingen). Doordeweekse avonden buiten het seizoen op aanvraag.

Adres:Marine Drive
Postcode:Hermanus
Plaats:Hermanus
Telefoon:028 3123454
Fax:028 3123026
E-mail adres:bientang@whalemail.co.za
Website:www.bientangscave.com

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: