Accommodatie

Woodbury Lodge

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Amakhala Game Reserve > Woodbury LodgeVan de lodges binnen het Amakhala Game Reserve heeft Woodbury het mooiste uitzicht. Vanaf uw terras kijkt u vanaf een klif over de weidse Bushmanrivier -vallei. De sfeer van de lodge is gemoedelijk en huiselijk. Uw kamers zijn praktisch en comfortabel ingericht. Vanuit sommige kamers biedt vooral het bad een geweldig uitzicht.

Woodbury Lodge ligt midden in het Amakhala Game Reserve met vrij uitzicht op de groene heuvels en de Bushmansrivier-vallei.

GPS Coordinaten: 26:09'14.71 33:30'30.09

Vanaf het zwembad met ligstoelen heeft u een mooi uitzicht over de vallei. In de eetkamer worden de maaltijden opgediend, al wordt - als het weer het toelaat - het terras ook vaak gebruikt.

Wij bieden tevens een was-service, accepteren creditcards en kunnen vervoer naar het vliegveld voor u verzorgen.

Zeer comfortabele gamelodge waarvan de kamers praktisch en heel comfortabel zijn ingericht. Woodbury lodge is gebouwd met natuurlijke materialen, veel steen en rieten daken. De sfeer van de lodge is huiselijk en persoonlijk. De zes kamers hebben alle een grote slaapkamer met badkamer en-suite en airconditioning. Vier van de zes kamers hebben een privé-terras vanwaar u een vrij uitzicht heeft over de vallei en de troepen olifanten voorbij kunt zien komen. Er zijn ook 2 familie units, deze hebben 2 extra bedden voor de kinderen.

Alle kamers hebben ook een mini-bar, kluis, koffie & thee faciliteiten en een airco/kachel.

Verzorging
Uw overnachtingen zijn op basis van twee game-activiteiten per dag waaronder naar keuze: jeepsafari, bootcruise over de rivier, kanotocht, nachtjeepsafari of begeleide wandeltocht. Al uw maaltijden zijn inbegrepen. Ter plaatse wordt met u besproken welke safari's u wilt of welke die dag worden aangeboden. Het dagprogramma wordt op deze safari's geprogrammeerd.

Prijzen
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) ZAR 2.280,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) ZAR 2.880,00
Dubbel-Twin pp (Laagseizoen) ZAR 2.280,00
Dubbel-Twin p.p. (Hoogseizoen) ZAR 2.880,00

Er zijn twee familiekamers (met 2 extra bedden) en er zijn oppasmogelijkheden beschikbaar.

Laagseizoen: 1 mei 2010 t/ 30 september 2010
Hoogseizoen: 1 oktober 2010 t/m 30 april 2010

Vanaf Addo
Volg de R342 naar Paterson. Vanaf Paterson blijft u de R342 volgen (deels gravel), u gaat dus niet de N10 op. Aan het einde van de R 342 krijgt u aan de linkerkant het Shamwari Game Reserve. Tegenover de ingang van Shamwari Game Reserve ziet u aan uw rechterkant de Safari Lodge van Amakhala. U blijft echter rechtdoor gaan op de R342 totdat u bij de N2 komt. U gaat de N2 op richting Grahamstown (links). De ingang naar Woodbury ligt een stukje verder aan uw rechterkant. Blijf de borden volgen. Na circa 2 kilometer komt u bij de lodge uit.

Vanaf Port Elizabeth
Vanaf Port Elizabeth neemt u de N2 richting Grahamstown/Port Alfred/East London. U rijdt de afslag N10 richting Cradock en Port Alfred voorbij. Na circa 15 kilometer krijgt u borden die u naar Amakhala verwijzen. Eerst komt de lodge Reed Valley (rechts) en iets verder Leeuwenbosch (rechts). Nog iets verder aan de rechterkant krijgt u de toegang tot Woodbury lodge. Rijdt het pad op. Na circa 2 kilometer komt u bij de lodge uit.

Vanaf Grahamstown
Vanaf Grahamstown neemt u de N2 richting Port Elizabeth. Een aantal kilometer voordat u de afslag naar Paterson krijgt (R342) beginnen de borden Amakhala Game Reserve. Woodbury is de eerste lodge aan de linkerkant, een aantal kilometer voor de afslag naar Paterson.
Rijdt het pad op. Na circa 2 kilometer komt u bij de lodge uit.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Onder de 12 jaar betalen kinderen 50% (mits zij de kamer met een volwassene delen).

De trapjes en opstapjes maken deze lodge niet toegankelijk voor mensen die compleet van een rolstoel afhankelijk zijn.

Contactpersoon:Amber Wicks
Plaats:Amakhala Game Reserve
Telefoon:+27 (0)46 636 2750
Fax:+27 (0)86 694 6895
E-mail adres:centralres@amakhala.co.za
Website:www.amakhala.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Het sterkte punt van deze lodge is onbetwistbaar het mooie uitzicht over de Bushmanrivier-vallei. Samen met de praktische en comfortabele accommodatie levert dit een prettige lodge op.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links