Accommodatie

Umkhumbe Tented Bush Lodge

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Mkhuze National Park > Umkhumbe Tented Bush LodgeHelemaal aan de zuidkant van het park ligt het Umkhumbe Tented Safari Camp. De lodge ligt aan de zuidkant van de Umsunduze Rivier. De lodge is alleen beschikbaar tussen november en maart (zomerseizoen) en bestaat uit vier safaritenten en-suite. met elkaar verbonden via houten voetpaden die leiden naar de gezamenlijk lounge en keuken.

Umkhumbe Tented Bush Lodge ligt in het zuiden van het Mkhuze National Park, aan de zuidekant van de Umsunduze Rivier. U dient zich eerst te melden bij de receptie in het Mantuma Camp.

Hoewel u zelf de ingrediënten moet meenemen, is er een kok aanwezig om de maaltijden te bereiden. Verder staat er een gids tot uw beschikking met wie u wandelsafari's kunt maken.

De lodge bestaat uit vier tenten en-suite, elk ingericht met twee losse bedden.De tenten zijn met elkaar verbonden via houten voetpaden die leiden naar de gezamenlijk lounge en keuken.

Verzorging
De accommodatie boekt u op basis van logies, maar uw maaltijden worden bereid door een gids. U moet de boodschappen wel zelf meenemen.

De prijs is berekend bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R320 per volwassene en R190 per kind.

Prijzen
Bush Camp ZAR 1.280,00

Kinderen zijn welkom, maar houdt u er rekening mee dat deze bushlodge niet omheind is.

U dient zich eerst te melden bij de receptie waar u ondermeer een voucher mee krijgt voor brandhout. De receptie is open van 08.00 - 16.30 uur. Het toegangshek tot het park is van april tot september open tussen 06.00 - 18.00 uur, 's zomers van oktober tot maart tussen 05.00 en 19.00 uur.

Vanaf Hluhluwe
Neem vanaf Hluhluwe de N2 richting Pongola (noordwaarts). Eerst komt u na 35 kilometer een gravelroad tegen die naar Mkuze leidt, maar u kunt beter nog 15 kilometer langer op de N2 blijven. Na circa 50 kilometer krijgt u de afslag naar het dorp Mkhuze en het dorp Mkhuze National Park. U komt nu na ongeveer 18 kilometer vanzelf bij de ingang uit. Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.

Vanaf Pongola
Rijdt via de N2 zuidwaarts naar Hluhluwe. Circa 50 kilometer vóór Hluhluwe krijgt u een afslag naar het dorp Mkhuze (links). Deze afslag neemt u en blijft u volgen tot u bij de ingang van het nationale park komt (circa 18 kilometer). Naar het Main camp is het nu nog 9 kilometer.


Adres:Private Bag X 550
Postcode:3965
Plaats:Mkhuze
Telefoon:035 - 573 9004
Fax:035 - 573 0031
Mobiel:082 - 799 1491
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links